Pesto 1. Verwerk die blare, knoffel, dennepitte en parmesaankaas in ’n voedselverwerker tot ’n gladde pasta. Salm Verhit die oond tot 180 °C.Salmpakkies met kappertjiepesto
Ingredients
Instructions
2. Gooi die olyfolie in ’n dun straaltjie by terwyl die masjien hardloop. Die sous sal verdik en bymekaar kom wanneer dit ’n emulsie vorm.
3. Stop die masjien en skep die pesto in ’n opdienbakkie.
1. Verdeel die vis in 4 ewe groot porsies.
2. Sit die 4 bakpapiersirkels op ’n skoon werkvlak.
3. Sit ’n hopie van die kappertjieblare, sprietuie en vinkel in die middel van elke sirkel.
4. Sit ’n visporsie op die blare. Geur met sout en druk ’n bietjie suurlemoensap oor.
5. Pak ’n paar skyfies lemmetjie en gemmer op elke visporsie en vou die pakkies soos ’n toebroodjie toe.
6. Sit op ’n bakplaat en bak vir 15 min. Haal uit die oond en vou die pakkies oop.
7. Sit elke pakkie net so op die bord en sit met vars kappertjieblare en die kappertjiepesto voor.