Instructions
- Skil en sny 2 avokado’s in kwarte. Rangskik op ’n groot dienbord.
- Pak 200 g gerookte salm tussen die avokadoskywe.
- Dreineer 1 x 310 g-blik mandarynskyfies en 1 x 410 g-blik pomeloskyfies en sit in die slaai.
- Strooi 50 g (’n halwe pakkie) gekapte pistasieneute oor. Voeg laastens twee hande vol vars bronkors (watercress) by.
- Meng 20 ml (4 t) lemoensap, 60 ml (¼ k) olyfolie, 5 ml (1 t) Dijon mosterd en 2,5 ml (½ t) gemaalde gemmer.
- Voeg die gerasperde skil van een lemoen en 5 ml (1 t) vars tiemieblaartjies by. Geur met seesout en swartpeper.
- Sprinkel oor die slaai en sit voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.