kategorieë: VegetariesKosSomerkos

Roomspinasie met geroosterde okkerneute en ’n jogurt-en-kruie-sous

Roomspinasie met geroosterde okkerneute en ’n jogurt-en-kruie-sous inligting en foto verskaf deur KNORR. {Promosie}

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Roomspinasie met geroosterde okkerneute en ’n jogurt-en-kruie-sous

Bedien 4-6

Tyd: 40 minute

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Bestanddele

  • 1 ui, geskil en fyngekap
  • 2 knoffelhuisies, geskil en fyngekap
  • 400 g baba spinasie
  • 1 cup/250 ml room
  • 45ml Knorr Yoghurt and Herb-slaaisous
  • 100g okkerneute, gerooster
  • Ontpitte groen olywe, om te bedien
  • Sout en peper na smaak

Metode

  1. In ’n groot kastrol, sauté die ui tot deurskynend. Gooi die knoffel by en roer die mengsel met ’n houtlepel. Draai die hitte hoër en voeg die spinasie, twee handevol op ’n slag, by die uie en roer deurgans. Sodra die eerste spinasie verwelk, voeg die res van die spinasie by. Kook die spinasie vining teen ’n hoë hitte sodat dit nie watering word nie.
  2. Sodra al die spinasie gekook is, voeg die room en Knorr Garlic and Herb-slaaisous by. Roer deeglik deur en geur na smaak.
  3. Bedien met die geroosterde okkerneute en groen olywe oorgesprinkel.

Knorr-bobaaswenk

Maak jou eie hoendersosaties deur blokkies hoenderborsies, rooi soetrissieskyfies en lourierblare op sosatiestokkies te ryg. Braai of rooster in die oond en bedien bestryk met Knorr Garlic and Herb-slaaisous. Sit voor met ekstra sous na smaak.

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Soetpatats in die kole

Daar is darem niks lekkerder as patats wat in die kole gebak is nie. Gee…

5 mins Gelede

Soet springmielies

Skiet springmielies so:   Verhit sowat 30-45 ml olyfolie oor hoë hitte in middelslagkastrol met…

20 mins Gelede

Pynappel-en-rooi-soetrissie hoendersosaties

Genoeg vir 4     Bestanddele   4 hoenderborsies in blokkies gesny (gebruik 1 borsie…

46 mins Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Daar’s (kos-)liefde in die lug!

In hierdie episode is daar frustrasie, irritasie, hartseer en selfverwyt – alles bestanddele vir ’n…

7 hours Gelede

Smullekker halloumi-en-groente-burger

Plantgebaseerde kosse is nou groot nuus. Dis goed vir jou om meer veselryke groente te…

23 hours Gelede

Maryna Calow: Suid-Afrikaanse wyn se grootste ambassadeur

Deur Maryke Roberts. Foto’s: Kyra Welch.     Maryna Calow is sedert 2016 Wines of…

1 day Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.