kategorieë: VegetariesKosSomerkos

Roomspinasie met geroosterde okkerneute en ’n jogurt-en-kruie-sous

Roomspinasie met geroosterde okkerneute en ’n jogurt-en-kruie-sous inligting en foto verskaf deur KNORR. {Promosie}

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Roomspinasie met geroosterde okkerneute en ’n jogurt-en-kruie-sous

Bedien 4-6

Tyd: 40 minute

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Bestanddele

  • 1 ui, geskil en fyngekap
  • 2 knoffelhuisies, geskil en fyngekap
  • 400 g baba spinasie
  • 1 cup/250 ml room
  • 45ml Knorr Yoghurt and Herb-slaaisous
  • 100g okkerneute, gerooster
  • Ontpitte groen olywe, om te bedien
  • Sout en peper na smaak

Metode

  1. In ’n groot kastrol, sauté die ui tot deurskynend. Gooi die knoffel by en roer die mengsel met ’n houtlepel. Draai die hitte hoër en voeg die spinasie, twee handevol op ’n slag, by die uie en roer deurgans. Sodra die eerste spinasie verwelk, voeg die res van die spinasie by. Kook die spinasie vining teen ’n hoë hitte sodat dit nie watering word nie.
  2. Sodra al die spinasie gekook is, voeg die room en Knorr Garlic and Herb-slaaisous by. Roer deeglik deur en geur na smaak.
  3. Bedien met die geroosterde okkerneute en groen olywe oorgesprinkel.

Knorr-bobaaswenk

Maak jou eie hoendersosaties deur blokkies hoenderborsies, rooi soetrissieskyfies en lourierblare op sosatiestokkies te ryg. Braai of rooster in die oond en bedien bestryk met Knorr Garlic and Herb-slaaisous. Sit voor met ekstra sous na smaak.

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

10 redes waarom jy die September-uitgawe van rooi rose móét lees!

  Melinda hou aan groei    Die aktrise Melinda Viljoen het die afgelope paar…

1 day Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met Jacques Bessenger oor ‘Een keer om die son’ se lesse

Jacques Bessenger is vanjaar as beste manlike byspeler in ’n TV-drama (vir Hartklop) en beste…

1 day Gelede

Waarom dit nodig is om saam met ‘n werwingsagentskap in Suid-Afrika te werk vir besigheidsgroei

In die hedendaagse vinnig veranderende sakewêreld, staan Suid-Afrikaanse maatskappye voor toenemende druk om mededingend, buigsaam…

1 day Gelede

‘Diepe waters’ se Gys en Zelda: Ou liefde roes nie

Gys “Ek wil by jou wees, maar ons moet mekaar vergewe vir die verlede. Kom…

2 days Gelede

Die beste gebraaide broodjies denkbaar!

Jy het brooddeeg vir die resep nodig, maar as dit tyd knap is, kan jy…

2 days Gelede

Gluten- en eiervrye sjokoladekoekies

Bestanddele   125 ml (½ k) sagte botter 125 ml (½ k) suiker 110 ml…

2 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.