kategorieë: Ontspanning

rooi rose wen by die 2014 Caxton Awards

Op Vrydag 11 April 2014 is die tydskrifte in Caxton se stal met toekennings in verskeie afdelings toegeken. rooi rose het weggestap met 4 GOUE toekennings en 7 SILWER toekennings waarop ons uiters trots is.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Die afdelings waarin ons gewen het:

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Beste in Skoonheid (Goud) – Suzanne Kotzé vir ‘ABC van teenveroudering’

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Beste in Dekor en Tuine (Goud) – Cornél Dunn vir ‘Planne met patrone’ en ‘Weelderig in wit’

Foto van die Jaar (Goud) – Jon Cottam vir ‘Fyntrap’

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Stilis van die Jaar (Goud) – Vickie de Beer, kosredakteur

Suzanne Kotzé, skoonheidsredakteur

Vickie de Beer, kosredakteur

Ons het Silwer ontvang vir:

Beste in Kos (Silwer) – Vickie de Beer vir “Maak die lekkerste roomys”

Beste Mode-artikel (Silwer) – Susra Matthee vir “Skaakmat!”

Beste in Skoonheid (Silwer) – Suzanne Kotzé vir ‘Jy kan glansryke haarstyle skep’

Beste Opskrif of Prikkel (Silwer) – Krisjan Fourie vir ‘Waar de joos is Tonteldoos?’

Skrywer van die Jaar (Silwer) – Ilze Salzwedel

Ontwerper van die Jaar (Silwer) – Linda Ehlers

Opkomende ster (Silwer) – Anelle Mostert, produksiehoof

Klik hier vir die volledige lys wenners van Caxton.

Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

5 mites oor olyfolie

Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…

14 hours Gelede

Gebakte vis in geurige tamatiesous

Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…

14 hours Gelede

Tamatieroomsop met kaasroosterbroodjies

Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…

15 hours Gelede

Lekker opskiet eet-ervaring by Vergelegen

Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…

15 hours Gelede

Vinnige lamskerrie

Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…

17 hours Gelede

Kry só jou tuin reg in Julie

Julie: Doen dit in die tuin     1. Snoei rose teen einde Julie of…

18 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.