Op Vrydag 11 April 2014 is die tydskrifte in Caxton se stal met toekennings in verskeie afdelings toegeken. rooi rose het weggestap met 4 GOUE toekennings en 7 SILWER toekennings waarop ons uiters trots is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Die afdelings waarin ons gewen het:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Beste in Skoonheid (Goud) – Suzanne Kotzé vir ‘ABC van teenveroudering’
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Beste in Dekor en Tuine (Goud) – Cornél Dunn vir ‘Planne met patrone’ en ‘Weelderig in wit’
Foto van die Jaar (Goud) – Jon Cottam vir ‘Fyntrap’
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Stilis van die Jaar (Goud) – Vickie de Beer, kosredakteur
Vickie de Beer, kosredakteur
Ons het Silwer ontvang vir:
Beste in Kos (Silwer) – Vickie de Beer vir “Maak die lekkerste roomys”
Beste Mode-artikel (Silwer) – Susra Matthee vir “Skaakmat!”
Beste in Skoonheid (Silwer) – Suzanne Kotzé vir ‘Jy kan glansryke haarstyle skep’
Beste Opskrif of Prikkel (Silwer) – Krisjan Fourie vir ‘Waar de joos is Tonteldoos?’
Skrywer van die Jaar (Silwer) – Ilze Salzwedel
Ontwerper van die Jaar (Silwer) – Linda Ehlers
Opkomende ster (Silwer) – Anelle Mostert, produksiehoof
Klik hier vir die volledige lys wenners van Caxton.
Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…
Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
Hierdie webwerf gebruik koekies.