kategorieë: KalenderOntspanning

rooi rose Lesersdag 2018 in samwerking met Pasta Grande en Laborie

rooi rose Lesersdag 2018 in samwerking met Pasta Grande en Laborie. Foto’s verskaf.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

rooi rose Lesersdag 2018 in samwerking met Pasta Grande en Laborie

Die bekende sjef en Kokkedoor-wenner Mynhardt Joubert, werk deesdae uit die splinternuwe Cathedral Cellar Kitchen by die KWV in die Paarl, en bied ’n roosenblom-geïnspireerde dag saam met Laborie-wyne, Pasta Grandé, Wedgewood Nougat en Ludwig’s Roses aan.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Sjef Mynhardt gaan ons wys hoe om met rose en eetbare blomme te kook en Persies gegeurde roos-en-spesery-mengsels te maak. Hy gaan ook heerlike geregte met Pasta Grandé kook en Wedgewood-nougat-geïnspireerde nageregte maak.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Anja Taschner, dogter van die bekende Ludwig Taschner van Ludwig’s Roses, gaan haar kundigheid deel oor onder meer die snoei van rose, en hoe om rose vir die toekoms te plant.

Nedine Blom, die vurige rooikop met die warm verhoogpersoonlikheid en fluweelstem is die seremoniemeester wat gaste ook op die klavier en met haar Blom-stories gaan vermaak.

Jy sal Laborie se wyne op die proef kan stel, en hulle gaan ook hul splinternuwe Laborie Rosé bekend stel. Drink ’n glasie heerlike Laborie-wyn en geniet ’n driegangmiddagete.

Daar is lieflike pryse te wen en elke gas kry ook ’n geskenksak.

Waar en wanneer

Koste: R325 per persoon
Datum: Saterdag 6 Oktober, 09h30 vir 10h30
Plek KWV Cathedral Cellar, Kohlerstraat, Paarl
Bespreek by: bookings@mynhardt.co.za of kontak SD Naudé by 082 464 9662
Kontak Mynhardt by: www.mynhardt.co.za

Borge:

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

5 mites oor olyfolie

Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…

41 mins Gelede

Gebakte vis in geurige tamatiesous

Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…

54 mins Gelede

Tamatieroomsop met kaasroosterbroodjies

Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…

2 hours Gelede

Lekker opskiet eet-ervaring by Vergelegen

Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…

3 hours Gelede

Vinnige lamskerrie

Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…

5 hours Gelede

Kry só jou tuin reg in Julie

Julie: Doen dit in die tuin     1. Snoei rose teen einde Julie of…

5 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.