Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Gebakte kwepers
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }500 ml (2 k) strooisuiker
1 liter (4 k) water
3 middelslagkwepers, geskil en middeldeur gesny
’n halwe stukkie heel kaneel, in stukke gebreek
’n heel stukkie lemoenskil, sowat 1 cm breed
3 naeltjies
1 heel steranys
Ryspoeding
110 g arboriorys (risottorys)
60 ml (¼ k) botter
15 ml (1 e) suiker
1,125 liter (4½ k) melk
60 ml (¼ k) room
60 ml (¼ k) kondensmelk
’n knypie sout
saadjies van 1 vanieljepeul
Voorverhit die oond tot 180°C.
1 Kwepers: Verhit die suiker en water saam oor matige hitte en roer tot die suiker heeltemal opgelos is. Voeg die speserye en kwepers by en kook vir 3-4 uur tot sag en donkerrooi.
2 Rys: Meng al die bestanddele vir die ryspoeding saam in ’n middelslagkastrol.
3 Kook vir sowat 45 min. oor lae hitte tot dit verdik en die rys sag is. Roer deurentyd omdat dit nogal maklik vasbrand.
4 Sit onmiddellik met die kwepers voor. As die poeding afkoel en verdik, voeg 30 ml (2 e) melk by en warm weer stadig op.
Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.