Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 30 g botter
• 30 ml (2 e) olyfolie
• 1 ui, fyn gekap
• 3 knoffelhuisies, fyn gekap
• 2 rooi brandrissies, fyn gekap
• sout en gemaalde swartpeper
• 900 g / 1 kg lamslewer, opgesny in dik skywe
• 60 ml (¼ k) sjerrie (medium cream)
• 250 ml (1 k) room
• hand vol pietersielie, gekap
1 Verhit die botter en olyfolie oor ’n hoë hitte in ’n pan.
2 Braai die ui, knoffel en brandrissies vir 2 min. daarin.
3 Voeg die lewer by en geur met sout en swartpeper. Braai vir 3-5 min. of tot amper gaar.
4 Voeg die sjerrie by en laat prut vir 1 min. Voeg die room by en laat prut vir nog 2-3 min. of totdat die room effens afgekook het.
5 Trek van die hitte af en sit voor met vars pietersielie en Franse brood om deur die sous te trek.
Ons kyk hoej jy, as vernuftige tuissjef, heerlike smake met minder sout kan optower én…
Dit blyk ’n paar Ruiterbosch-inwoners gaan in April vir die gek gehou word danksy allerhande…
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Hierdie webwerf gebruik koekies.