Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 30 ml (2 e) olyfolie
• 1,6 kg hoender
• sout en swartpeper
• 120 g Dijon-mosterd
• 250 ml (1 k) volroommelk
• 250 ml (1 k) tuisgemaakte jogurt
• 250 ml (1 k) hoenderaftreksel
• 5 ml (1 t) vinkelsaad
• 6 takkies tiemie
• 4 lourierblare
• 6 piekeluitjies, geskil
1 Verhit die oond tot 200 °C.
2 Geur die hoender met sout en swartpeper en verhit die olie in ’n groot kastrol oor hoë hitte.
3 Braai die hoender vir 8-10 min. of tot goudbruin in die kastrol.
4 Meng die mosterd, melk, jogurt en aftreksel in ’n groot beker. Voeg dit saam met die vinkelsaad, tiemie en lourierblare by die hoender in die kastrol.
5 Bak vir 45 min. Voeg die piekeluitjies by en bak vir nog 30 min. of tot goudbruin.
Maak jou eie kaas en jogurt. Klik hier vir ons maklike resepte.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Hierdie webwerf gebruik koekies.