Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 30 ml (2 e) olyfolie
• 1,6 kg hoender
• sout en swartpeper
• 120 g Dijon-mosterd
• 250 ml (1 k) volroommelk
• 250 ml (1 k) tuisgemaakte jogurt
• 250 ml (1 k) hoenderaftreksel
• 5 ml (1 t) vinkelsaad
• 6 takkies tiemie
• 4 lourierblare
• 6 piekeluitjies, geskil
1 Verhit die oond tot 200 °C.
2 Geur die hoender met sout en swartpeper en verhit die olie in ’n groot kastrol oor hoë hitte.
3 Braai die hoender vir 8-10 min. of tot goudbruin in die kastrol.
4 Meng die mosterd, melk, jogurt en aftreksel in ’n groot beker. Voeg dit saam met die vinkelsaad, tiemie en lourierblare by die hoender in die kastrol.
5 Bak vir 45 min. Voeg die piekeluitjies by en bak vir nog 30 min. of tot goudbruin.
Maak jou eie kaas en jogurt. Klik hier vir ons maklike resepte.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Suzette en Skye: Sielsmaats met die liefde saamgesnoer Suzette van der Merwe…
Vanjaar se kortlys, wat van dié jaar se gemoedstoestande en gesprekke opsom, is deur OUP…
Goeie kommunikasie in ’n verhouding laat die liefde blom. Maar soms eindig verskille in ’n…
Deur Rediscover Dairy Voorbereidingstyd: 5 minute Gaarmaaktyd: 20 minute Bedien: 4 porsies Porsiegrootte: 300…
Riaan Grobler, ’n geliefde radio-omroeper by Pretoria FM asook bekende skrywer en sanger, bewys weer…
Bestanddele 45 ml (3 e) olie 4 klein lamskenkels, die sening afgesny 2 wortels,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.