Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 30 ml (2 e) olyfolie
• 1,6 kg hoender
• sout en swartpeper
• 120 g Dijon-mosterd
• 250 ml (1 k) volroommelk
• 250 ml (1 k) tuisgemaakte jogurt
• 250 ml (1 k) hoenderaftreksel
• 5 ml (1 t) vinkelsaad
• 6 takkies tiemie
• 4 lourierblare
• 6 piekeluitjies, geskil
1 Verhit die oond tot 200 °C.
2 Geur die hoender met sout en swartpeper en verhit die olie in ’n groot kastrol oor hoë hitte.
3 Braai die hoender vir 8-10 min. of tot goudbruin in die kastrol.
4 Meng die mosterd, melk, jogurt en aftreksel in ’n groot beker. Voeg dit saam met die vinkelsaad, tiemie en lourierblare by die hoender in die kastrol.
5 Bak vir 45 min. Voeg die piekeluitjies by en bak vir nog 30 min. of tot goudbruin.
Maak jou eie kaas en jogurt. Klik hier vir ons maklike resepte.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Daar het ook ’n spesiale gas opgedaag – dié keer was dit Jess van Dyk…
Genoeg vir 4 Bestanddele 15 ml (1 e) olyf- of avokado-olie 1,5 kg lamsvleis…
Die ergste toeriste-gedruis na al die langnaweke het effe bedaar, die kole suis gesellig en…
Die emosie het met tye hoog geloop toe Rian van Heerden die radio-legende Darren Scott…
Onthou jy knus voorleestydjies op jou ma of ’n ander volwassene se skoot? Dis vandag…
Strooikussings helder ‘n leefvertrek op. Dit is ‘n nuttige en bekostigbare bykomstigheid vir enige vertrek,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.