Buy a nice large shoulder of lamb to make sure you have left overs.
1 Put a shoulder of lamb (about 2.5 kg with the bone, but with ribs cut off) in a roasting pan.
2 Spread with 30 ml (2 tablespoons) avocado oil, sprinkle 45 ml (3 tablespoons) dukkha and season with salt and pepper.
3 Place it on a bed of 4 whole garlic cloves with heads cut off. Roast for 45 minutes at 200 °C.
4 Reduce the heat to 180 ° C and roast for a further 1 hour.
5 Add a handful of baby carrots and 300 g of butternut cut in to pieces.
6 Roast for another 40 minutes until the vegetables are tender.
7 Serve with oregano leaves.
Die veelsydige Shaun Scrooby van Vuur op die Remhoogte-landgoed het in die vyfde episode van…
Showmax se splinternuwe werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied binnekort ’n vars blik…
Tuiniers het dikwels letterlik en figuurlik hul hande vol aan die einde van die tuinmaakseisoen…
Die bekroonde aktrise en kinderboekskrywer, Crystal-Donna Roberts, is Donderdagoggend op 41-jarige ouderdom oorlede ná 'n…
Hierdie en vele ander verhale word opgediep in die tweede reeks van Die Storie van…
Nadat die Proteas Saterdag die Engeland-span met sewe paaltjies in Karatsji oorrompel het, is Suid-Afrikaners…
Hierdie webwerf gebruik koekies.