kategorieë: English recipes

Roast leg of lamb-dukkha

Buy a nice large shoulder of lamb to make sure you have left overs.
1 Put a shoulder of lamb (about 2.5 kg with the bone, but with ribs cut off) in a roasting pan.
2 Spread with 30 ml (2 tablespoons) avocado oil, sprinkle 45 ml (3 tablespoons) dukkha and season with salt and pepper.
3 Place it on a bed of 4 whole garlic cloves with heads cut off. Roast for 45 minutes at 200 °C.
4 Reduce the heat to 180 ° C and roast for a further 1 hour.
5 Add a handful of baby carrots and 300 g of butternut cut in to pieces.
6 Roast for another 40 minutes until the vegetables are tender.
7 Serve with oregano leaves.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje

Onlangse plasings

Vinnige salmpasta

Genoeg vir 4. Bestanddele   500 g vars pasta, soos tagliatelle of spaghetti 250 ml…

13 hours Gelede

Hoe om jou hond se ore skoon te maak

Om jou hond se ore skoon te maak is ’n noodsaaklike deel van sy basiese…

15 hours Gelede

Gevulde soetrissieslaai

Bestanddele   3-4 groot rooi soetrissies, middeldeur gesny, en wit vliesies en pitte verwyder. sout…

15 hours Gelede

10 goed wat jy kan doen om slegte gewoontes hok te slaan

Ons almal het een of ander slegte gewoonte. Die goeie nuus is dat jy dit…

17 hours Gelede

Van speelskool na grootskool: 5 wenke

Van speelskool na grootskool: 5 wenke deur Mariette Snyman. Foto Pixabay   Om by die…

17 hours Gelede

Verleng die lewe van jou swembroek

Met die strandseisoen op ons, kyk ons na die moets en moenies om te verseker…

17 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.