Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
2 kg kalfsvleis
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }½ gewone meel
2 e olyfolie
2 (300 g) uie, fyngekap
2 knoffelhuisies, fyngedruk
½ k droë witwyn
700 g gebottelde passata
1 k beesvleisaftreksel
Gremolata
1 suurlemoen
¾ k vars pietersielie, gekap
1 knoffelhuisie, fyngedruk
Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
Lees nog:
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.