Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
2 kg kalfsvleis
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }½ gewone meel
2 e olyfolie
2 (300 g) uie, fyngekap
2 knoffelhuisies, fyngedruk
½ k droë witwyn
700 g gebottelde passata
1 k beesvleisaftreksel
Gremolata
1 suurlemoen
¾ k vars pietersielie, gekap
1 knoffelhuisie, fyngedruk
Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
Lees nog:
As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…
Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…
Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…
Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…
Een keer om die son, volg die lief en leed van een familie oor die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.