RESEP: Osso Bucco

Osso bucco

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Bestanddele:

2 kg kalfsvleis

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

½ gewone meel

2 e olyfolie

2 (300 g) uie, fyngekap

2 knoffelhuisies, fyngedruk

½ k droë witwyn

700 g gebottelde passata

1 k beesvleisaftreksel

Gremolata

1 suurlemoen

¾ k  vars pietersielie, gekap

1 knoffelhuisie, fyngedruk

Metode: Skenkels

  1. Voorverhit oond tot 170 °C .
  2. Gooi meel oor kalfsvleis en skud oortollige meel af. Verhit olie in hittebestande skottel oor hoë hitte. Braai kalfsvleis in sarsies tot bruin. Verwyder uit pan.
  3. Braai uie in dieselfde skottel, roer oor matige hitte vir 5 minute of tot sag. Voeg knoffel en wyn by en bring tot kookpunt. Verlaag hitte en laat onbedek prut tot wyn met helfte verminder het.
  4. Gooi passata en beesvleisaftreksel by. Sit kalfsvleis terug in pan en meng met sousmengsel.
  5. Bring tot kookpunt, bedek met deksel of foelie en laat in oond vir 2 uur bak of tot vleis amper van been afval.

Metode:Gremolata

  1. Rasper suurlemoenskil fyn of in dun repies. Gooi saam met pietersielie en knoffel in bak.
  2. Skep gremolata oor osso buco en bedien.

Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za

Lees nog:

Hoender-en-sampioen-bredie met sagte kluitjies

Vinnige mikrogolfoond-beesvleisbredie

Deel
Gepubliseer deur
Gaynor Siljeur

Onlangse plasings

Kry weer woema in die winter

As die winter jou vaal en verlep laat voel, is dit tyd vir ’n lekker…

2 hours Gelede

Sagte rogbrood

Bak hierdie lieflike en geurige brood en vul jou huis met die hartverwarmende geur van…

3 hours Gelede

5 maniere om meer selfvertroue te hê

Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…

20 hours Gelede

‘n Velsorggids vir elke ouderdom

Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…

21 hours Gelede

Karamelspringmielies-en-mout-koekies

Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…

1 day Gelede

Vanaand op ‘Een keer om die son’

Een keer om die son, volg die lief en leed van een familie oor die…

1 day Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.