Resep: Marinda Engelbrecht se tjipshoender
Haar resepteboek Marinda se koskas bevat resepte vir lipleklekker kos wat jy in ’n japtrap kan berei sonder fieterjasies of vreemde bestanddele. Die resepte is in eenvoudige taal geskryf vir elke dag se gebruik, vir elke kosliefhebber.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
1 gaar hoender, ontbeen en gevlok
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }1 groot pak kaas-en-uie-aartappelskyfies, gekrummel
250 ml gaar rys
2 pakkies hoendersoppoeier
850 ml melk
125 ml mayonnaise
Lees ook: Spek-en-eier-pasta
1. Voorverhit oond tot 180ᵒC.
2. Meng hoender, helfte van skyfies en rys en skep in oondbak.
3. Meng soppoeier, melk en mayonnaise en giet oor hoender. Strooi orige fyn skyfies bo-oor.
4. Bak vir 30 minute tot gaar. Sit met slaai voor.
Marinda se koskas omslag
Marinda Engelbrecht is ’n voorslag in die kombuis en hou nie van vaal kos nie, selfs afval moet met ’n bietjie kleur voorgesit word.
Lees ook: Heel gebraaide hoender
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.