Resep: Marinda Engelbrecht se tjipshoender
Haar resepteboek Marinda se koskas bevat resepte vir lipleklekker kos wat jy in ’n japtrap kan berei sonder fieterjasies of vreemde bestanddele. Die resepte is in eenvoudige taal geskryf vir elke dag se gebruik, vir elke kosliefhebber.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }1 gaar hoender, ontbeen en gevlok
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }1 groot pak kaas-en-uie-aartappelskyfies, gekrummel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }250 ml gaar rys
2 pakkies hoendersoppoeier
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }850 ml melk
125 ml mayonnaise
Lees ook: Spek-en-eier-pasta
1. Voorverhit oond tot 180ᵒC.
2. Meng hoender, helfte van skyfies en rys en skep in oondbak.
3. Meng soppoeier, melk en mayonnaise en giet oor hoender. Strooi orige fyn skyfies bo-oor.
4. Bak vir 30 minute tot gaar. Sit met slaai voor.
Marinda se koskas omslag
Marinda Engelbrecht is ’n voorslag in die kombuis en hou nie van vaal kos nie, selfs afval moet met ’n bietjie kleur voorgesit word. Sy is die aanbieder van die gewilde kosprogramme Maklik met Marinda en Laat die potte prut op VIA, DStv kanaal 147.
Lees ook: Heel gebraaide hoender
Griep is winter se lewenslange vennoot. Sodra die koue tref, kan jy maar seker wees…
Die aktrise Elsje Slabbert, alom bekend vir haar rol as Carina Rautenbach in die destydse…
Bak vir ’n slag die heerlikste sjokoladekoek! Hier is ons 5 gunsteling-resepte vir sjokoladekoek.
Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…
Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.