Resep: Marinda Engelbrecht se tjipshoender

Haar resepteboek Marinda se koskas bevat resepte vir lipleklekker kos wat jy in ’n japtrap kan berei sonder fieterjasies of vreemde bestanddele. Die resepte is in eenvoudige taal geskryf vir elke dag se gebruik, vir elke kosliefhebber.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Marinda Engelbrecht se tjipshoender

Bestanddele

1 gaar hoender, ontbeen en gevlok

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

1 groot pak kaas-en-uie-aartappelskyfies, gekrummel

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

250 ml gaar rys

2 pakkies hoendersoppoeier

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

850 ml melk

125 ml mayonnaise

Lees ook: Spek-en-eier-pasta

Metode

1.  Voorverhit oond tot 180ᵒC.

2.  Meng hoender, helfte van skyfies en rys en skep in oondbak.

3.  Meng soppoeier, melk en mayonnaise en giet oor hoender. Strooi orige fyn skyfies bo-oor.

4.  Bak vir 30 minute tot gaar. Sit met slaai voor.

Marinda se koskas omslag

Marinda Engelbrecht  is ’n voorslag in die kombuis en hou nie van vaal kos nie, selfs afval moet met ’n bietjie kleur voorgesit word. Sy is die aanbieder van die gewilde kosprogramme Maklik met Marinda en Laat die potte prut op VIA, DStv kanaal 147.

Lees ook: Heel gebraaide hoender

Deel
Gepubliseer deur
Gaynor Siljeur

Onlangse plasings

6 maniere om griep te klop

Griep is winter se lewenslange vennoot. Sodra die koue tref, kan jy maar seker wees…

3 hours Gelede

Villa Rosa-ster nou in Suidooster: ‘Die poppe gaan dans…’

Die aktrise Elsje Slabbert, alom bekend vir haar rol as Carina Rautenbach in die destydse…

6 hours Gelede

Ons 6 gunsteling-resepte vir sjokoladekoek

Bak vir ’n slag die heerlikste sjokoladekoek! Hier is ons 5 gunsteling-resepte vir sjokoladekoek.

7 hours Gelede

5 mites oor olyfolie

Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…

1 day Gelede

Gebakte vis in geurige tamatiesous

Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…

1 day Gelede

Tamatieroomsop met kaasroosterbroodjies

Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…

1 day Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.