RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti
RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Die bekende akteur Armand Aucamp ken van kosmaak en is ’n voorstander van ’n laekoolhidraatdieet. Sy eerste boek, Armand kook kaal, was ’n topverkoper. Sy toeganklike benadering tot kos laat ’n mens nuut oor eet en leef dink. Sy disse word gewoonlik met bekostigbare bestanddele, wat reeds deel van jou koskas is, gemaak. Armand wys dat eenvoudige kos soms die lekkerste en gesondste kan wees.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Armand se jongste kookboek
Lees ook: Forel met spek
Armand se witvis met vanieljesous van Tahiti
4 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }2 e botter
1 prei, in skywe gesny
1 knoffelhuisie, gekap
1 k room
1 t vanieljegeursel (of 1 vanieljepeul)
½ k hoenderaftreksel
¼ k brandewyn
sout
4 witvisfilette (geelstert, engelvis of stokvis)
2 e olyfolie
sout en peper
2 e olyfolie
1 rooi soetrissie, in dun repies gesny
400 g broccolini
sout en peper na smaak
suurlemoenwiggie
vars pietersielie, gekap
Armand vertel: “My suster, Marcelle, werk al vir jare op luukse seiljagte. Sy het omtrent al elke hoek en draai van die aardbol gesien en het vir ongeveer vier maande op die Frans-Polinesiese eilande Tahiti en Bora Bora gebly. Toe ek idees vir die tweede Armand kook kaal– boek begin versamel, het sy gesê ek kan dit nie sonder ‘n tradisionele witvisgereg van die eilande doen nie, en hier is dit … Witvis met vanieljesous.”
Lees ook: Resep: Marinda Engelbrecht se tjipshoender
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.