RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Die bekende akteur Armand Aucamp ken van kosmaak en is ’n voorstander van ’n laekoolhidraatdieet. Sy eerste boek, Armand kook kaal, was ’n topverkoper. Sy toeganklike benadering tot kos laat ’n mens nuut oor eet en leef dink. Sy disse word gewoonlik met bekostigbare bestanddele, wat reeds deel van jou koskas is, gemaak. Armand wys dat eenvoudige kos soms die lekkerste en gesondste kan wees.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Lees ook: Forel met spek
4 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }2 e botter
1 prei, in skywe gesny
1 knoffelhuisie, gekap
1 k room
1 t vanieljegeursel (of 1 vanieljepeul)
½ k hoenderaftreksel
¼ k brandewyn
sout
4 witvisfilette (geelstert, engelvis of stokvis)
2 e olyfolie
sout en peper
2 e olyfolie
1 rooi soetrissie, in dun repies gesny
400 g broccolini
sout en peper na smaak
suurlemoenwiggie
vars pietersielie, gekap
Armand vertel: “My suster, Marcelle, werk al vir jare op luukse seiljagte. Sy het omtrent al elke hoek en draai van die aardbol gesien en het vir ongeveer vier maande op die Frans-Polinesiese eilande Tahiti en Bora Bora gebly. Toe ek idees vir die tweede Armand kook kaal– boek begin versamel, het sy gesê ek kan dit nie sonder ‘n tradisionele witvisgereg van die eilande doen nie, en hier is dit … Witvis met vanieljesous.”
Lees ook: Resep: Marinda Engelbrecht se tjipshoender
Suzette en Skye: Sielsmaats met die liefde saamgesnoer Suzette van der Merwe…
Vanjaar se kortlys, wat van dié jaar se gemoedstoestande en gesprekke opsom, is deur OUP…
Goeie kommunikasie in ’n verhouding laat die liefde blom. Maar soms eindig verskille in ’n…
Deur Rediscover Dairy Voorbereidingstyd: 5 minute Gaarmaaktyd: 20 minute Bedien: 4 porsies Porsiegrootte: 300…
Riaan Grobler, ’n geliefde radio-omroeper by Pretoria FM asook bekende skrywer en sanger, bewys weer…
Bestanddele 45 ml (3 e) olie 4 klein lamskenkels, die sening afgesny 2 wortels,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.