Low carb raspberry cupcakes Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 3 eggs 60 ml (¼ c) cream 80 ml (1/3 c) xylitol 80 ml (¼ c) coconut flower 80 ml (¼ c) almond flower 125 ml (½ c) fresh or frozen raspberries Instructions Preheat the oven to 180 ° C.
1 Put 8 paper cup cake cups on an oven sheet 2 Beat the eggs, cream and xylitol until light and fluffy. 3 Mix the coconut and almond flour into the egg mixture. Stir in the raspberries. 4 Pour in the cup cake cups and bake for 25-30 minutes until golden brown.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings ‘Ek is ’n skrywer’ Haar lewe lank al het Margaret Gardiner haar drome…
Wat is lekkerder as ’n yskoue yslollie op ’n warm somersdag? Probeer ons lekker resep…
Hierdie is my vriendin Anita se smullekker resep. Genoeg vir vier.
Wat is somer sonder slaai? Hierdie Oosterse waatlemoenslaai sal jou mond behoorlik laat water. Resep…
Die geliefde kykNET-sepie Suidooster kry binnekort ’n opwindende nuwe toevoeging wanneer die talentvolle Mienke Ehlers…
Ons help diere al sedert 1892 om langer, gelukkiger, gesonder lewens te leef. Bob Martin…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar