Serves 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }1 Cook the pasta in bubbling boiling water until al dente (soft but firm). Drain and keep 250 ml of water.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }2 Put the pasta back into the saucepan and add the cream, water, Parmesan cheese, lemon juice and peel. Mix well and heat through.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }3 Season with salt and ground black pepper.
4 Add the salmon and mix well.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }5 Stir the basil leaves through the pasta and serve immediately.
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.