Serves 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }1 Put all the ingredients, except vegetables and chopped herbs, in a large microwave-resistant bowl.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }2 Cook for 5 min at 100% or high and stir well.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }3 Cook for another 25 min at 60% or medium and stir every 5 min.
4 Add the vegetables the last 10 min.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }5 When the stew is cooked, stir in the chopped herbs and lemon peel. Serve with rice or mashed potatoes.
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.