1 Mix 30 ml of the masala powder with the flour, salt and pepper.
2 Roll the chicken in the flour mixture and shake off the extra flour.
3 Heat the olive oil in a pan and brown the chicken in it, remove and set aside.
4 Sauté the onion and garlic in the oil until soft and translucent.
5 Add the tomatoes and the rest of the masala powder to the onion mixture.
6 Add the chicken and simmer for another 15 minutes or until the chicken is cooked. Season with salt and pepper.
7 Stir in the yogurt and coriander, and serve with basmati rice.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deur Christa Swanepoel Dis ’n diep hartseer wat menige vrou ervaar. Elke maand, vir twee…
Hier is ’n paar doeltreffende idees om plante gesond, mooi en goed gestruktureer te laat…
Berei jouself voor vir ’n lekkerlag-saamkuiersessie tydens die vierde seisoen van kykNET se vermaaklike Kyk…
Die vlieg is seker een van die mees onwelkome kuiergaste. In Suid-Afrikaners word vliegplae deur…
Aan die stuur van die Radisson RED Waterfront se opwindende kulinêre toneel is Uitvoerende Sjef…
Hierdie webwerf gebruik koekies.