1 Mix 30 ml of the masala powder with the flour, salt and pepper.
2 Roll the chicken in the flour mixture and shake off the extra flour.
3 Heat the olive oil in a pan and brown the chicken in it, remove and set aside.
4 Sauté the onion and garlic in the oil until soft and translucent.
5 Add the tomatoes and the rest of the masala powder to the onion mixture.
6 Add the chicken and simmer for another 15 minutes or until the chicken is cooked. Season with salt and pepper.
7 Stir in the yogurt and coriander, and serve with basmati rice.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
’n Nalatenskap wat daarop gebou is om hul verbruikers te verstaan Oor die afgelope 20…
Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.