Serves 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
1 Fry the bacon until crisp. Remove and set aside.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }2 Season the flour to taste, roll oxtail in flour and fry until brown in hot oil in the same pot.
3 Add the onions, pickle onions, carrots and garlic and fry until brown. Season to taste.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }4 Add the red wine, stock, tomato paste, thyme and bay leaves. Cover and simmer for about 3-4 hours until the meat is tender, but not falling off the bone.
5 Arrange the mushrooms and bacon on top and simmer for 15-30 minutes or until the mushrooms are cooked.
6 Mix the parsley through and serve with mashed potatoes.
Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.