Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 6 perskes, middeldeur gesny, pitte uitgehaal
• 30 ml (2 e) versuikerde gemmer in stroop, gekap
• 45 g botter, gesmelt
• 80 ml (⅓ k) esdoring- of gouestroop
• 250 g aarbeie
• 375 ml (1½ k) hawermout
• 30 g (½ k) gevlokte amandels
• 50 g (½ k) pekanneute
• 100 g pistasieneute
• 20 g pampoensaad
• 20 g gevlokte klapper
• 45 ml (3 e) giers (millet)
• 45 ml (3 e) bokwiet (buckwheat)
• 10 ml (2 t) fyn kaneel
• 5 ml (1 t) fyn gemmer
Voorverhit die oond tot 180 °C.
1 Voer ’n middelslag-bakplaat met bakpapier uit.
2 Meng die gemmer, botter en esdoring-stroop in ’n bakkie. Hou eenkant.
3 Meng ’n ¼ van die bottermengsel saam met die perskes in ’n mengbak.
4 Skep die perskes op die voorbereide bakplaat en bak vir 15 min.
5 Voeg die aarbeie by die perskes en bak vir nog 10 min.
Krummellaag
6 Meng die hawermout, amandels, pekan-en pistasieneute, pampoensaad, klapper, giers, kaneel, bokwiet en gemmer in ’n mengbak.
7 Voeg die oorblywende bottermengsel by en meng deur.
8 Gooi die krummellaag oor die perskes en aarbeie.
9 Bak vir nog 10-15 min. of tot goudkleurig. Sit met mascarpone-room voor.
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.