Genoeg vir 6.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
- 1,8 kg hoender
- 60 ml (¼ k) olyfolie
- 15 ml (1 e) fyn gekapte knoffel
- 15 ml (1 e) gerookte paprika
- hand vol tiemie, fyn gekap
- 3 klein rooi brandrissies, fyn gekap
- 30 ml (2 e) rooiwynasyn
- 5 ml (1 t) sout
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Metode
- Werk op ’n skoon werkvlak.
- Sny die borsbeen van die hoender uit. Draai die hoender om en druk dit met die palm van jou hand plat tot die karkas heeltemal oopgevlek is.
- Meng die olyfolie, knoffel, gerookte paprika, tiemie, brandrissie, rooiwynasyn en sout.
- Smeer die hoender met die marinade en laat dit vir 4 uur marineer.
- Maak ’n vuur tot jy genoeg matige kole het. Skuif die kole eenkant toe en braai die hoender oor die indirekte hitte vir 1 uur en 20 min.
- Draai die hoender elke 20 min. om en rooster tot goudkleurig en gaar.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Foto's: Getty Images Die Oscar-toekennings is die grootste aand op die Hollywood-kalender, en…
Hier is 10 maniere om jou meer gemotiveerd te maak om te oefen: Oefen…
Genoeg vir 6 Bestanddele 60 ml (¼ k) olyf- of avokado-olie sout…
Dis herfstyd in die Kaap en met hierdie seisoensverandering waai die winde van verandering baie…
Jy herken waarskynlik Laura-Lee Mostert vir haar komiese talent as die flambojante drama-onderwyseres, Driena, in…
In die vierde episode van Kokkedoor Vuur & Vlam, kykNET se koswerklikheidsreeks waar vlamme en…
Hierdie webwerf gebruik koekies.