kategorieë: KosEnglish recipes

Peanut butter and syrup-nut balls

Serves 12 balls the size of a tablespoon

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
  • 125 ml (½ c) raisins
  • 10 ml (2 t) rum or hot rooibos
  • 45 ml (3 tbsp.) golden syrup
  • 45 ml (3 tbsp.) peanut butter
  • 15 ml (1 tbsp.) butter
  • 50 g almond flakes, lightly toasted
  • 50 g hazelnuts, lightly toasted and chopped
  • 100 g dark chocolate

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Line a baking tray with baking paper.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
  1. Soak the raisins in the rum or tea for 30 minutes.
  2. Put the syrup, peanut butter and butter in a saucepan and heat over low heat until melted.
  3. Mix the raisins and nuts and pour the syrup mixture over. Mix together well. Scoop tablespoonful of the mixture onto the prepared baking sheet and set aside to stand for 2 hours until set.
  4. Place the chocolate in a glass bowl and melt over a Bain Marie. Stir until smooth and glossy.
  5. Spoon the chocolate over the lumps and set aside to harden for about 1 hour.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Nicole Kemp

Onlangse plasings

Stel die verbruiker se ervaring eerste! MSI se reis van 20 jaar om ’n ryk van skootrekenaars te bou

’n Nalatenskap wat daarop gebou is om hul verbruikers te verstaan  Oor die afgelope 20…

11 hours Gelede

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

16 hours Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

18 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

18 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

18 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

18 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.