Deur Vickie de Beer. Foto’s deur lee schwagele www.crphotographic co.za
Ingredients
- 1 middelslag wit patat, geskil
- 1 middelslag oranje patat, geskil
- 1 liter canola- of sonneblomolie
Instructions
1. Verhit die olie in ’n kastrol oor matige hitte tot klein borreltjies begin vorm.
2. Sny die patats in die lengte in dun skyfies van sowat 1 cm breed.
3. Braai die skyfies tot goudbruin en bros. Haal uit die olie en dreineer op kombuispapier. Hou warm.
Sien ook:'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Soetpatatbroodrolletjies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Beesvleisfrikkadel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Gepiekelde botterskorsie
Beetblatjang
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Creation het ook pas by die Eat…
Lewer 1 groot koek Bestanddele Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.