Deur Vickie de Beer. Foto’s deur lee schwagele www.crphotographic co.za
Ingredients
- 1 middelslag wit patat, geskil
- 1 middelslag oranje patat, geskil
- 1 liter canola- of sonneblomolie
Instructions
1. Verhit die olie in ’n kastrol oor matige hitte tot klein borreltjies begin vorm.
2. Sny die patats in die lengte in dun skyfies van sowat 1 cm breed.
3. Braai die skyfies tot goudbruin en bros. Haal uit die olie en dreineer op kombuispapier. Hou warm.
Sien ook:'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Soetpatatbroodrolletjies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Beesvleisfrikkadel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Gepiekelde botterskorsie
Beetblatjang
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Dit blyk ’n paar Ruiterbosch-inwoners gaan in April vir die gek gehou word danksy allerhande…
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Genoeg vir 8 Bestanddele 625 ml (2½ k) koekmeel 125 ml (½ k)…
Hierdie webwerf gebruik koekies.