Deur Vickie de Beer. Foto’s deur lee schwagele www.crphotographic co.za
Ingredients
- 1 middelslag wit patat, geskil
- 1 middelslag oranje patat, geskil
- 1 liter canola- of sonneblomolie
Instructions
1. Verhit die olie in ’n kastrol oor matige hitte tot klein borreltjies begin vorm.
2. Sny die patats in die lengte in dun skyfies van sowat 1 cm breed.
3. Braai die skyfies tot goudbruin en bros. Haal uit die olie en dreineer op kombuispapier. Hou warm.
Sien ook:'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Soetpatatbroodrolletjies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Beesvleisfrikkadel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Gepiekelde botterskorsie
Beetblatjang
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Melinda hou aan groei Die aktrise Melinda Viljoen het die afgelope paar…
Jacques Bessenger is vanjaar as beste manlike byspeler in ’n TV-drama (vir Hartklop) en beste…
In die hedendaagse vinnig veranderende sakewêreld, staan Suid-Afrikaanse maatskappye voor toenemende druk om mededingend, buigsaam…
Gys “Ek wil by jou wees, maar ons moet mekaar vergewe vir die verlede. Kom…
Jy het brooddeeg vir die resep nodig, maar as dit tyd knap is, kan jy…
Bestanddele 125 ml (½ k) sagte botter 125 ml (½ k) suiker 110 ml…
Hierdie webwerf gebruik koekies.