• Prik 3 groot, ongeskilde aartappels oraloor en sit in ’n bakkie met ’n bietjie water.
• Mikrogolf vir 5-7 min. op hoog tot halfgaar.
• Laat afkoel en sny in dik wiggies.
• Meng 225 g (1½ k) meel, 100 g (2⁄3 k) mielieblom, 5 ml (1 t) bakpoeier, 5 ml (1 t) gerookte paprika, 5 ml (1 t) sout en 500 ml (2 k) bier.
• Verhit genoeg sonneblomolie vir diepbraai in ’n middelslagkastrol oor matige hitte. Doop die aartappels in die deeg en diepbraai tot goudbruin en gaar.
• Haal uit en strooi gerookte paprika, sout en brandrissievlokkies oor.
Vanaf 30 Mei tot 1 Junie, vind dié ekspo plaas by Idlewild Country Estate, net…
Ons kyk hoej jy, as vernuftige tuissjef, heerlike smake met minder sout kan optower én…
Dit blyk ’n paar Ruiterbosch-inwoners gaan in April vir die gek gehou word danksy allerhande…
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
Hierdie webwerf gebruik koekies.