• Prik 3 groot, ongeskilde aartappels oraloor en sit in ’n bakkie met ’n bietjie water.
• Mikrogolf vir 5-7 min. op hoog tot halfgaar.
• Laat afkoel en sny in dik wiggies.
• Meng 225 g (1½ k) meel, 100 g (2⁄3 k) mielieblom, 5 ml (1 t) bakpoeier, 5 ml (1 t) gerookte paprika, 5 ml (1 t) sout en 500 ml (2 k) bier.
• Verhit genoeg sonneblomolie vir diepbraai in ’n middelslagkastrol oor matige hitte. Doop die aartappels in die deeg en diepbraai tot goudbruin en gaar.
• Haal uit en strooi gerookte paprika, sout en brandrissievlokkies oor.
Suzette en Skye: Sielsmaats met die liefde saamgesnoer Suzette van der Merwe…
Vanjaar se kortlys, wat van dié jaar se gemoedstoestande en gesprekke opsom, is deur OUP…
Goeie kommunikasie in ’n verhouding laat die liefde blom. Maar soms eindig verskille in ’n…
Deur Rediscover Dairy Voorbereidingstyd: 5 minute Gaarmaaktyd: 20 minute Bedien: 4 porsies Porsiegrootte: 300…
Riaan Grobler, ’n geliefde radio-omroeper by Pretoria FM asook bekende skrywer en sanger, bewys weer…
Bestanddele 45 ml (3 e) olie 4 klein lamskenkels, die sening afgesny 2 wortels,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.