• Prik 3 groot, ongeskilde aartappels oraloor en sit in ’n bakkie met ’n bietjie water.
• Mikrogolf vir 5-7 min. op hoog tot halfgaar.
• Laat afkoel en sny in dik wiggies.
• Meng 225 g (1½ k) meel, 100 g (2⁄3 k) mielieblom, 5 ml (1 t) bakpoeier, 5 ml (1 t) gerookte paprika, 5 ml (1 t) sout en 500 ml (2 k) bier.
• Verhit genoeg sonneblomolie vir diepbraai in ’n middelslagkastrol oor matige hitte. Doop die aartappels in die deeg en diepbraai tot goudbruin en gaar.
• Haal uit en strooi gerookte paprika, sout en brandrissievlokkies oor.
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.