Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 500 ml (2 k) gaar pampoen, fyn gedruk
• 1 eier, geklop
• 30 ml (2 e) koekmeel
• 5 ml (1 t) bakpoeier
• knypie sout
• olyf- of avokado-olie
Okkerneut-bruinbotter
• 125 ml (½ k) botter
• 100 g (1 pakkie) okkerneute, liggies gerooster
Vir opdiening
• hand vol roketblare
• parmesaankrulle
1 Meng die pampoen, eier, koekmeel, bakpoeier en sout.
2 Verhit genoeg olie in ’n groot pan oor matige hitte en skep eetlepels vol van die mengsel in die pan. Braai vir sowat 5 min. aan elke kant of tot goudbruin en gaar. Voeg nog meel by as die koekies moeilik braai.
3 Sit die koekies op 4 dienborde. Smelt die botter oor matige hitte tot bruin en met ’n neuterige aroma. Gooi oor die pampoenkoekies.
4 Kap die okkerneute en strooi oor die pampoenkoekies. Dien op met roketblare en parmesaankrulle.
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Hierdie webwerf gebruik koekies.