Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 500 ml (2 k) gaar pampoen, fyn gedruk
• 1 eier, geklop
• 30 ml (2 e) koekmeel
• 5 ml (1 t) bakpoeier
• knypie sout
• olyf- of avokado-olie
Okkerneut-bruinbotter
• 125 ml (½ k) botter
• 100 g (1 pakkie) okkerneute, liggies gerooster
Vir opdiening
• hand vol roketblare
• parmesaankrulle
1 Meng die pampoen, eier, koekmeel, bakpoeier en sout.
2 Verhit genoeg olie in ’n groot pan oor matige hitte en skep eetlepels vol van die mengsel in die pan. Braai vir sowat 5 min. aan elke kant of tot goudbruin en gaar. Voeg nog meel by as die koekies moeilik braai.
3 Sit die koekies op 4 dienborde. Smelt die botter oor matige hitte tot bruin en met ’n neuterige aroma. Gooi oor die pampoenkoekies.
4 Kap die okkerneute en strooi oor die pampoenkoekies. Dien op met roketblare en parmesaankrulle.
Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Iemand het uiteindelik kykNET se miljoenrandvraag op die gewilde vasvraprogram Wie word ’n miljoenêr? beantwoord. …
Maak werk van dié kwessies en kry weer woema terug! #rrTussenOns
Die huidige Mej. Suid-Afrika, Mia le Roux, het vandag in ’n video op sosiale media…
Hierdie webwerf gebruik koekies.