Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 500 ml (2 k) gaar pampoen, fyn gedruk
• 1 eier, geklop
• 30 ml (2 e) koekmeel
• 5 ml (1 t) bakpoeier
• knypie sout
• olyf- of avokado-olie
Okkerneut-bruinbotter
• 125 ml (½ k) botter
• 100 g (1 pakkie) okkerneute, liggies gerooster
Vir opdiening
• hand vol roketblare
• parmesaankrulle
1 Meng die pampoen, eier, koekmeel, bakpoeier en sout.
2 Verhit genoeg olie in ’n groot pan oor matige hitte en skep eetlepels vol van die mengsel in die pan. Braai vir sowat 5 min. aan elke kant of tot goudbruin en gaar. Voeg nog meel by as die koekies moeilik braai.
3 Sit die koekies op 4 dienborde. Smelt die botter oor matige hitte tot bruin en met ’n neuterige aroma. Gooi oor die pampoenkoekies.
4 Kap die okkerneute en strooi oor die pampoenkoekies. Dien op met roketblare en parmesaankrulle.
Oudword is onvermydelik. Dit is dus belangrik om voorbereid te wees op wat kom deur…
Deur Mariette Snyman “Pynlike seks is ongelukkig iets wat ek daagliks in die…
Koop MSI se terug-skool-toe-aanbiedinge hier! Modern 14 F13MG Kleinhandelaar:…
Foto's: Instagram/Bernice West Die Suid-Afrikaanse sangeres Bernice West en haar man, Jannes Erasmus, het…
Aan die einde van ’n lang dag het mens nie lus vir ure voor die…
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Hierdie webwerf gebruik koekies.