Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients Genoeg vir 2 x 375 ml-bottels • 15 ml (1 e) olyfolie • 1 ui, fyn gekap • 30 ml (2 e) gekapte knoffel • 15 ml (1 e) gerasperde gemmer • 30 ml (2 e) fyn gerasperde lemoenskil • 60 ml lemoensap • 1 kg pampoen, geskil en in blokke gesny • 5 lourierblare • 250 ml (1 k) appelasyn • 375 ml bruinsuiker • sout Instructions 1 Braai die ui en die knoffel in die verhitte olie in ’n middelslagkastrol tot sag. 2 Voeg die res van die bestanddele by en laat kook. 3 Verlaag die hitte en prut vir 30-40 min. tot die pampoen sag is. 4 Steriliseer 2 bottels met ’n bietjie water in elkeen vir 5 min. in die mikrogolf. 5 Gooi die water uit en skep die warm blatjang in die bottels. 6 Maak toe en laat afkoel. 7 Hou in die yskas.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…
Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar