Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients Genoeg vir 2 x 375 ml-bottels • 15 ml (1 e) olyfolie • 1 ui, fyn gekap • 30 ml (2 e) gekapte knoffel • 15 ml (1 e) gerasperde gemmer • 30 ml (2 e) fyn gerasperde lemoenskil • 60 ml lemoensap • 1 kg pampoen, geskil en in blokke gesny • 5 lourierblare • 250 ml (1 k) appelasyn • 375 ml bruinsuiker • sout Instructions 1 Braai die ui en die knoffel in die verhitte olie in ’n middelslagkastrol tot sag. 2 Voeg die res van die bestanddele by en laat kook. 3 Verlaag die hitte en prut vir 30-40 min. tot die pampoen sag is. 4 Steriliseer 2 bottels met ’n bietjie water in elkeen vir 5 min. in die mikrogolf. 5 Gooi die water uit en skep die warm blatjang in die bottels. 6 Maak toe en laat afkoel. 7 Hou in die yskas.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar