Outydse Toskaanse teekoekies
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
- 900 g koekmeel
- 5 ml koeksoda
- 15 ml bakpoeier
- uitgedrukte sap en gerasperde skil van 1 suurlemoen
- 450 g suiker
- 4 eiers, geklits
- 500 g ricotta
- 230 g sagte botter
- sif 10 ml fyn kaneel en 250 g versiersuiker saam in ’n bak
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Metode
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
- Voorverhit die oond tot 180 °C.
- Smeer ’n groot bakplaat met botter en sit eenkant.
- Sif die meel, koeksoda en bakpoeier saam in ’n groot mengbak.
- Meng die suurlemoensap en -skil, suiker, eiers, ricotta en botter.
- Meng by die droë bestanddele in tot ’n werkbare deeg vorm.
- Knyp appelkoosgrootte balletjies van die deeg af en rol in balletjies, pak 3 cm uit mekaar op die bakplaat en bak vir 30 min. tot goudbruin.
- Haal uit en laat effens afkoel. Rol in die versiersuiker-en-kaneel-mengsel.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.