Outydse Toskaanse teekoekies
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
- 900 g koekmeel
- 5 ml koeksoda
- 15 ml bakpoeier
- uitgedrukte sap en gerasperde skil van 1 suurlemoen
- 450 g suiker
- 4 eiers, geklits
- 500 g ricotta
- 230 g sagte botter
- sif 10 ml fyn kaneel en 250 g versiersuiker saam in ’n bak
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Metode
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
- Voorverhit die oond tot 180 °C.
- Smeer ’n groot bakplaat met botter en sit eenkant.
- Sif die meel, koeksoda en bakpoeier saam in ’n groot mengbak.
- Meng die suurlemoensap en -skil, suiker, eiers, ricotta en botter.
- Meng by die droë bestanddele in tot ’n werkbare deeg vorm.
- Knyp appelkoosgrootte balletjies van die deeg af en rol in balletjies, pak 3 cm uit mekaar op die bakplaat en bak vir 30 min. tot goudbruin.
- Haal uit en laat effens afkoel. Rol in die versiersuiker-en-kaneel-mengsel.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Ons kyk hoej jy, as vernuftige tuissjef, heerlike smake met minder sout kan optower én…
Dit blyk ’n paar Ruiterbosch-inwoners gaan in April vir die gek gehou word danksy allerhande…
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Hierdie webwerf gebruik koekies.