Outydse Toskaanse teekoekies
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
- 900 g koekmeel
- 5 ml koeksoda
- 15 ml bakpoeier
- uitgedrukte sap en gerasperde skil van 1 suurlemoen
- 450 g suiker
- 4 eiers, geklits
- 500 g ricotta
- 230 g sagte botter
- sif 10 ml fyn kaneel en 250 g versiersuiker saam in ’n bak
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Metode
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
- Voorverhit die oond tot 180 °C.
- Smeer ’n groot bakplaat met botter en sit eenkant.
- Sif die meel, koeksoda en bakpoeier saam in ’n groot mengbak.
- Meng die suurlemoensap en -skil, suiker, eiers, ricotta en botter.
- Meng by die droë bestanddele in tot ’n werkbare deeg vorm.
- Knyp appelkoosgrootte balletjies van die deeg af en rol in balletjies, pak 3 cm uit mekaar op die bakplaat en bak vir 30 min. tot goudbruin.
- Haal uit en laat effens afkoel. Rol in die versiersuiker-en-kaneel-mengsel.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Deur RIËTTE VAN DER WAT. Foto's: WILLEM BOTHA. Dis ’n bedrywige oggend in die…
Die misdaadreeks Die Byl maak geskiedenis met sy sesde seisoen, wat in Januarie 2025 begin. Dié…
In die warm somermaande sien mens nie kans om swaar etes te eet, of om…
ARD Matthews, `n ikoniese figuur in Suid-Afrikaanse musiek met 'n nalatenskap wat oor dekades strek,…
Suzette en Skye: Sielsmaats met die liefde saamgesnoer Suzette van der Merwe…
Vanjaar se kortlys, wat van dié jaar se gemoedstoestande en gesprekke opsom, is deur OUP…
Hierdie webwerf gebruik koekies.