Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 5 ml (1 t) gerasperde vars gemmer 1 rooi brandrissie, pitte verwyder en fyn gekap 30 ml (2 e) sojasous 60 ml (4 e) olyfolie sap van 3 lemmetjies sout en gemaalde swartpeper 4 dun skywe waatlemoen, geskil groot hand vol roketblare groot hand vol koljanderblare groot hand vol kruisementblare 4 radyse, baie dun gesny 30 ml (2 e) grondboontjies Instructions 1 Slaaisous: Meng die gemmer, brandrissie, sojasous, olyfolie, lemmetjiesap, sout en swartpeper en hou eenkant. 2 Sny die waatlemoenskywe in kwarte en rangskik op ’n bord. Strooi die roket-, koljander- en kruisementblare oor. Strooi die grondboontjies oor. 3 Gooi die slaaisous oor net voor die slaai voorgesit word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar