Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 5 ml (1 t) gerasperde vars gemmer 1 rooi brandrissie, pitte verwyder en fyn gekap 30 ml (2 e) sojasous 60 ml (4 e) olyfolie sap van 3 lemmetjies sout en gemaalde swartpeper 4 dun skywe waatlemoen, geskil groot hand vol roketblare groot hand vol koljanderblare groot hand vol kruisementblare 4 radyse, baie dun gesny 30 ml (2 e) grondboontjies Instructions 1 Slaaisous: Meng die gemmer, brandrissie, sojasous, olyfolie, lemmetjiesap, sout en swartpeper en hou eenkant. 2 Sny die waatlemoenskywe in kwarte en rangskik op ’n bord. Strooi die roket-, koljander- en kruisementblare oor. Strooi die grondboontjies oor. 3 Gooi die slaaisous oor net voor die slaai voorgesit word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar