Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 5 ml (1 t) gerasperde vars gemmer 1 rooi brandrissie, pitte verwyder en fyn gekap 30 ml (2 e) sojasous 60 ml (4 e) olyfolie sap van 3 lemmetjies sout en gemaalde swartpeper 4 dun skywe waatlemoen, geskil groot hand vol roketblare groot hand vol koljanderblare groot hand vol kruisementblare 4 radyse, baie dun gesny 30 ml (2 e) grondboontjies Instructions 1 Slaaisous: Meng die gemmer, brandrissie, sojasous, olyfolie, lemmetjiesap, sout en swartpeper en hou eenkant. 2 Sny die waatlemoenskywe in kwarte en rangskik op ’n bord. Strooi die roket-, koljander- en kruisementblare oor. Strooi die grondboontjies oor. 3 Gooi die slaaisous oor net voor die slaai voorgesit word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar