kategorieë: VegetariesKosSomerkos

Oosterse waatlemoenslaai

Genoeg vir 4.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Bestanddele

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
  • 5 ml (1 t) gerasperde vars gemmer
  • 1 rooi brandrissie, pitte verwyder en fyn gekap
  • 30 ml (2 e) sojasous
  • 60 ml (4 e) olyfolie
  • sap van 3 lemmetjies
  • sout en gemaalde swartpeper
  • 4 dun skywe waatlemoen, geskil
  • groot hand vol roketblare
  • groot hand vol koljanderblare
  • groot hand vol kruisementblare
  • 4 radyse, baie dun gesny
  • 30 ml (2 e) grondboontjies

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Metode

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
  1. Slaaisous: Meng die gemmer, brandrissie, sojasous, olyfolie, lemmetjiesap, sout en swartpeper en hou eenkant.
  2. Sny die waatlemoenskywe in kwarte en rangskik op ’n bord. Strooi die roket-, koljander- en kruisementblare oor. Strooi die grondboontjies oor.
  3. Gooi die slaaisous oor net voor die slaai voorgesit word.
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Skuinskoek

Genoeg vir 8   Bestanddele   625 ml (2½ k) koekmeel 125 ml (½ k)…

20 hours Gelede

Vinnige Peppermint Crisp-tert

Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…

20 hours Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met Anton Goosen oor die verloop van tyd en sy nuwe musiek

Die Liedjieboer Anton Goosen is terug met ’n storie wat die hart tref. Anton, een…

22 hours Gelede

Die beste wenke om jou huis en lewe uit te sorteer

Die voordele wat ontklottering vir ons inhou, word wyd besing. Om te ontklotter beteken nie…

23 hours Gelede

9 tekens wat wys jy is dower as wat jy dink

Dink gou oor hierdie vraag: Moet jy mense sien om hulle te kan hoor? Dan…

1 day Gelede

Bak op vuur? ‘Kokkedoor’-wenspan deel hul wenresep

  Dit was die woorde waarmee glanssjef Bertus Basson die deelnemers aan vanjaar se naelbyt-seisoen…

2 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.