Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 60 ml (4 e) hoisin-sous 60 ml (4 e) gemmer, gerasper 30 ml (2 e) sojasous 15 ml (1 e) soet sojasous 6 knoffelhuisies, gekap gerasperde skil en sap van 1 lemoen 1 kg ontbeende varknek, in blokke gesny 4 sprietuie, op ’n skuinste gesny 30 ml (2 e) geroosterde sesamsaad 125 ml (½ k) vars koljander, fyngekap Instructions Meng die hoisin-sous, gemmer, sojasous, soet sojasous, knoffel en lemoenskil en -sap in ’n glasbak. Sit die varkvleis in die marinade en bedek goed. Laat oornag in die yskas rus. Verdeel die varkvleis tussen 4 sosatiestokkies. Braai vir 30-35 min. of tot deurgaar oor matige kole. Smeer deurentyd met die sous. '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Creation het ook pas by die Eat…
Lewer 1 groot koek Bestanddele Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar