Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 60 ml (4 e) hoisin-sous 60 ml (4 e) gemmer, gerasper 30 ml (2 e) sojasous 15 ml (1 e) soet sojasous 6 knoffelhuisies, gekap gerasperde skil en sap van 1 lemoen 1 kg ontbeende varknek, in blokke gesny 4 sprietuie, op ’n skuinste gesny 30 ml (2 e) geroosterde sesamsaad 125 ml (½ k) vars koljander, fyngekap Instructions Meng die hoisin-sous, gemmer, sojasous, soet sojasous, knoffel en lemoenskil en -sap in ’n glasbak. Sit die varkvleis in die marinade en bedek goed. Laat oornag in die yskas rus. Verdeel die varkvleis tussen 4 sosatiestokkies. Braai vir 30-35 min. of tot deurgaar oor matige kole. Smeer deurentyd met die sous. '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar