Genoeg vir 4-6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }500 g (1 sakkie) ontvriesde maalvleismengsel
sout en peper
20 ml gerasperde vars gemmer
60 ml soetrissiesous
15 ml (1 e) sojasous
1 wortel, gerasper
groenkool, fyn gekap
1 rooi soetrissie, fyn gekap
2 sprietuie oorlangs fyn gesny
hand vol gekapte koljander
30 samoesa-deegstroke
eierwit
olie vir diepbraai
1 Geur die maalvleismengsel met sout en peper.
2 Meng die vars gemmer, soetrissiesous, sojasous by en geur met sout en peper na smaak.
3 Meng die wortel, groenkool, rooi soetrissie, sprietuie en koljander saam en roer deur die maalvleis.
4 Bedek die samoesa-deegstroke met ’n klam lap.
5 Werk met een strook op ’n slag en skep 15-20 ml (1 e) van die vulsel op die onderste punt van elke strook.
6 Vou in ’n driehoekvorm toe en verf met ’n bietjie eierwit om te seël.
7 Braai in warm olie tot goudbruin en dreineer op kombuispapier. Sit warm voor met ’n soet brandrissiesous.
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Genoeg vir 4-6 Bestanddele Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…
In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…
“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…
Genoeg vir 4-6. Bestanddele 4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…
Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.