Genoeg vir 4-6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }500 g (1 sakkie) ontvriesde maalvleismengsel
sout en peper
20 ml gerasperde vars gemmer
60 ml soetrissiesous
15 ml (1 e) sojasous
1 wortel, gerasper
groenkool, fyn gekap
1 rooi soetrissie, fyn gekap
2 sprietuie oorlangs fyn gesny
hand vol gekapte koljander
30 samoesa-deegstroke
eierwit
olie vir diepbraai
1 Geur die maalvleismengsel met sout en peper.
2 Meng die vars gemmer, soetrissiesous, sojasous by en geur met sout en peper na smaak.
3 Meng die wortel, groenkool, rooi soetrissie, sprietuie en koljander saam en roer deur die maalvleis.
4 Bedek die samoesa-deegstroke met ’n klam lap.
5 Werk met een strook op ’n slag en skep 15-20 ml (1 e) van die vulsel op die onderste punt van elke strook.
6 Vou in ’n driehoekvorm toe en verf met ’n bietjie eierwit om te seël.
7 Braai in warm olie tot goudbruin en dreineer op kombuispapier. Sit warm voor met ’n soet brandrissiesous.
Ons kyk hoej jy, as vernuftige tuissjef, heerlike smake met minder sout kan optower én…
Dit blyk ’n paar Ruiterbosch-inwoners gaan in April vir die gek gehou word danksy allerhande…
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Hierdie webwerf gebruik koekies.