kategorieë: KosMaklik en vinnig

Oosterse samoesas

Oosterse samoesas

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Genoeg vir 4-6

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Bestanddele

500 g (1 sakkie) ontvriesde maalvleismengsel
sout en peper
20 ml gerasperde vars gemmer
60 ml soetrissiesous
15 ml (1 e) sojasous
1 wortel, gerasper
groenkool, fyn gekap
1 rooi soetrissie, fyn gekap
2 sprietuie oorlangs fyn gesny
hand vol gekapte koljander
30 samoesa-deegstroke
eierwit
olie vir diepbraai

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Metode

1 Geur die maalvleismengsel met sout en peper.
2 Meng die vars gemmer, soetrissiesous, sojasous by en geur met sout en peper na smaak.
3 Meng die wortel, groenkool, rooi soetrissie, sprietuie en koljander saam en roer deur die maalvleis.
4 Bedek die samoesa-deegstroke met ’n klam lap.
5 Werk met een strook op ’n slag en skep 15-20 ml (1 e) van die vulsel op die onderste punt van elke strook.
6 Vou in ’n driehoekvorm toe en verf met ’n bietjie eierwit om te seël.
7 Braai in warm olie tot goudbruin en dreineer op kombuispapier. Sit warm voor met ’n soet brandrissiesous.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Stel die verbruiker se ervaring eerste! MSI se reis van 20 jaar om ’n ryk van skootrekenaars te bou

’n Nalatenskap wat daarop gebou is om hul verbruikers te verstaan  Oor die afgelope 20…

6 hours Gelede

Het jy wat dit vat vir ‘Die brug’ se tweede seisoen?

Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…

11 hours Gelede

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

13 hours Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

13 hours Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

13 hours Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

13 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.