Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Die roerbraai is ook heerlik met gebraaide repies hoender of steak.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }1 Maak eers die sous: Meng 125 ml (½ k) soetrissiesous, sap van 1 lemmetjie, 15 ml (1 e) gekapte gemmer, 1 gekneusde knoffelhuisie, 15 ml (1 e) sojasous en ½ brandrissie, pitte verwyder en fyn gekap. Hou eenkant.
2 Verhit 15 ml (1 e) olyfolie in ’n groot pan of wok oor hoë hitte en soteer sowat 300 g klaar gesnyde roerbraaigroente, 500 ml (2 k) dun gesnyde groenkool en 500 ml (2 k) dun gesnyde perskool. Geur na smaak.
3 Meng 500 ml (2 k) gaar Oosterse noedels en die soetrissiesous deur.
4 Meng ’n hand vol gekapte koljanderblare en 250 ml (1 k) liggies geroosterde grondboontjies deur. Sit voor met vars of gedroogde klapperkrulle.
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.