Resep en foto verskaf deur Flora.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients
- Vis
- 1 kg vars vis
- 100 ml Flora Gold
- 1 1/2 k vars broodkrummels van kaasrolletjies
- 1 t fyngekapte knoffel
- 1 t elk van fyngekapte grasuie, pietersielie, tiemie en basiliekruid
- Sout en peper na smaak
- 1 pakkie roket
- Suurlemoen-en-kruiesous
- 125 ml Flora Gold
- Sap en skil van een suurlemoen
- 1 t elk van fyngekapte grasuie, pietersielie, tiemie en basiliekruid
Instructions
- Voorverhit oond tot 180°C.
- Voeg sout en peper na smaak by vis en braai in ’n pan vir 1 minuut aan elke kant.
- Plaas vis in ’n oondpan.
- Smelt Flora Gold in ’n bakkie.
- Meng broodkrummels, knoffel, kruie, sout en peper en meng goed.
- Versprei krummels eweredig oor die vis.
- Bak vir 10 tot 12 minute en bedien op die roket.
- Vir die suurlemoen-en-kruiesous, smelt die Flora Gold en meng die suurlemoensap, suurlemoenskil en gekapte kruie in.
- Sit die sous saam met die vis voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
’n Nalatenskap wat daarop gebou is om hul verbruikers te verstaan Oor die afgelope 20…
Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.