Resep en foto verskaf deur Flora.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients
- Vis
- 1 kg vars vis
- 100 ml Flora Gold
- 1 1/2 k vars broodkrummels van kaasrolletjies
- 1 t fyngekapte knoffel
- 1 t elk van fyngekapte grasuie, pietersielie, tiemie en basiliekruid
- Sout en peper na smaak
- 1 pakkie roket
- Suurlemoen-en-kruiesous
- 125 ml Flora Gold
- Sap en skil van een suurlemoen
- 1 t elk van fyngekapte grasuie, pietersielie, tiemie en basiliekruid
Instructions
- Voorverhit oond tot 180°C.
- Voeg sout en peper na smaak by vis en braai in ’n pan vir 1 minuut aan elke kant.
- Plaas vis in ’n oondpan.
- Smelt Flora Gold in ’n bakkie.
- Meng broodkrummels, knoffel, kruie, sout en peper en meng goed.
- Versprei krummels eweredig oor die vis.
- Bak vir 10 tot 12 minute en bedien op die roket.
- Vir die suurlemoen-en-kruiesous, smelt die Flora Gold en meng die suurlemoensap, suurlemoenskil en gekapte kruie in.
- Sit die sous saam met die vis voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Genoeg vir 4-6 Bestanddele Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…
In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…
“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…
Genoeg vir 4-6. Bestanddele 4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…
Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.