kategorieë: Nuut & NouKos

Ontdek Soefija’s se speserye, soute en snuisterye

Ontdek Soefija’s se speserye, soute en snuisterye. Inligting en foto’s verskaf. {Promosie}

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Soefija’s het ontstaan as gevolg van Emma Sophia Dreyer se wens om haar eie olyfoliereeks te begin. Sy wou dié reeks skep sodat haar vyf kinders eendag iets kosbaars kon erf.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Later het een van haar dogters, Francisce Gerber, ’n opgeleide sjef, dié onderneming se leisels by Emma Sophia oorgeneem.

Vandaar die oorsprong en betekenis van die naam: Soefija’s.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Soefija’s se hooffokus was oorsponklik olyfolie, maar dit het gou-gou uitgebrei na ander deli-produkte, insluitende gegeurde soute, speserymengsels, konfyte en selfs koeke vir spesiale geleenthede en besonderse feesvieringe!

Al Soefija’s se produkte word in ’n klein kombuisie net buite Stellenbosch gemaak en die verpakking word spesiaal ontwerp sodat dit nie net goed sal lyk in jou spens nie, maar ook as mooi geskenkies kan dien.

Besoek gerus hul webblad, www.soefijas.com, vir verdere inligting en om op hoogte te bly met al Soefija’s se doen en late. Kom kuier saam en ontdek Soefija’s op sosiale media op facebook en Instagram.

Maak sommer nou vir Soefija’s deel van jou gesin!

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Smelt-in-die-mond-koekies

Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…

59 mins Gelede

Geurige tamatie-en-wors-gebak

Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer   Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…

1 hour Gelede

Gebakte Carbonara

Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…

1 hour Gelede

Ribollita

Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…

1 hour Gelede

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood

Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek  

2 hours Gelede

Heerlike winterpastagebak

Hierdie heerlike pastagebak is genoeg vir 6 porsies.

2 hours Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.