Die tamaties Pak die tamaties in ’n oondpan, gesnyde kant na bo. Sprinkel olyfolie en tiemieblare oor. Geur na smaak. Droog vir sowat 5 uur in die lou-oond. Meng die tamaties deur die droë olywe en skep in ’n dienbakkie. Die gemarineerde sampioene Gooi die slaaisous in ’n klein kastrol en verhit saam die roosmaryntakkie tot kookpunt. Voeg die sampioene by en kook vir nog 5 min. Haal af en laat in die sous afkoel. Skep in ’n dienbakkie. Die gebraaide vyeworsies Braai die worsies en vye saam in ’n middelslagpan tot gaar. Die eierbrood Meng die eiers, melk en vanielje in ’n platterige glasbak. Geur met sout en peper. Doop die snye brood in die eiermengsel. Braai in ’n bietjie van die botter in ’n pan oor matige hoë hitte tot goudbruin aan albei kante. Herhaal met al die snye. Hou warm tot benodig. Die tafel Pak die tamaties, gemarineerde sampioene, kwarteleiers, eierbrood en vyeworsies op ’n groot houtbord en die eierbrood op ’n broodplank. Sit die ricotta op ’n mooi teël, sprinkel die kersies en granaatpitte oor en sit voor.Ontbyt-tapas
Ingredients
Instructions