kategorieë: Bekendes

Ons gesels met Koekedoor-wenner, Mareli

“’n Mens moet braaf wees. Deur so nou en dan uit jou gemaksone te beweeg, kan jou lewe verander en jy sal jouself die meeste van die tyd verbaas tot wat jy eintlik in staat is.”

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Sy is gebore en getoë in die Noord-Kaap en was haar hele skoolloopbaan in Douglas, ’n klein dorpie op die oewers van die Vaal.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

“Ek het ’n trou-plek met die naam Casa Mila in Douglas en doen voltyds korporatiewe- en troufunksies. Ek bied ’n volledige pakket aan my kliënte wat tafels, blomme en kos insluit.”

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Sy is getroud met Hennie en haar twee spruite is Cilliers (13) en Mila (9).

Sy het besluit om vir die program in te skryf want sy het gevoel sy is op ’n punt in haar lewe waar sy lus was vir ’n nuwe uitdaging.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

“Nadat ek die inskrywingsvorm gelees het, het ek besef die kompetisie is so in my kraal.”

Sy het ’n Huishoudkundegraad in haar sak, maar skroom nie om op YouTube aan te klop vir bak-wenke nie.

Mareli se bakgeheime

*Moenie die oond oopmaak terwyl jy bak nie. Loer maar eerder deur die venster.
*As jy ’n klomp eiers moet breek, doen dit een vir een in ’n klein bakkie. ’n Vrot eier kan jou hele mengsel bederf.
*Klits jou botterversiersel twee keer solank soos wat jy wou. Hoe langer jy dit klits, hoe ligter is jou versiersel.
*Weeg alles. Sonder ’n skaal is dit maklik om verkeerd af te meet. Ek weeg ook sommer my water en melk en spaar sodoende op die vuil skottels.
*Ek skep my kolwyntjies met ’n roomyslepel (daardie lepels met die skoonkrap meganisme) dan is almal ewe groot en jy spaar baie tyd.

– Mareli se troukoek op Koekedoor wat haar uiteindelik die titel in die sak gejaag het

Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

2 days Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

2 days Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

2 days Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

3 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

3 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.