Lewer: 30 broodstokkies
Moeitevlak: Maklik
Bereidingstyd: 15 min. + 30 min. verkilling
Baktyd: 5 min.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Geklopte miso-botter
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Hierdie heerlike, indrukwekkende broodstokkies is so vinnig om aanmekaar te slaan dat ’n mens dit nie eens werklik ’n resep kan noem nie. Olywe is een van Nice se mees algemene plaaslike produkte; daar is dus ’n groot verskeidenheid beskikbaar. Ons bedien dit graag as versnapering saam met ons broodbord en ’n glas Champagne of Suid-Afrikaanse Méthode Cap Classique. Klein, ontpitte olywe het gewoonlik die mees pikante smaak en is baie lekker saam met die broodstokkies.
Voorverhit die oond tot 200 °C. Haal die deeg uit die yskas en laat staan vir ’n paar minute om effe sag te word. Sny die randjies af en sny die deel dan vertikaal in dun repies tussen die tapenade-stroke. Plaas op ’n bakplaatjie met bakpapier en plaas in die voorverhitte oond vir 5 minute of tot goudbruin. Sit dadelik voor met die geklopte miso-botter.
Hierdie resep kom uit JAN – My Franse Kosverhaal deur Jan Hendrik van der Westhuizen (Struik Lifestyle). Foto’s © Jan Hendrik van der Westhuizen 2016.
Deur Rentia Mynhardt. Foto’s: Verskaf Om ma en dogter op papier te wees is…
Oudword is onvermydelik. Dit is dus belangrik om voorbereid te wees op wat kom deur…
Deur Mariette Snyman “Pynlike seks is ongelukkig iets wat ek daagliks in die…
Koop MSI se terug-skool-toe-aanbiedinge hier! Modern 14 F13MG Kleinhandelaar:…
Foto's: Instagram/Bernice West Die Suid-Afrikaanse sangeres Bernice West en haar man, Jannes Erasmus, het…
Aan die einde van ’n lang dag het mens nie lus vir ure voor die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.