Lewer: 30 broodstokkies
Moeitevlak: Maklik
Bereidingstyd: 15 min. + 30 min. verkilling
Baktyd: 5 min.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Geklopte miso-botter
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Hierdie heerlike, indrukwekkende broodstokkies is so vinnig om aanmekaar te slaan dat ’n mens dit nie eens werklik ’n resep kan noem nie. Olywe is een van Nice se mees algemene plaaslike produkte; daar is dus ’n groot verskeidenheid beskikbaar. Ons bedien dit graag as versnapering saam met ons broodbord en ’n glas Champagne of Suid-Afrikaanse Méthode Cap Classique. Klein, ontpitte olywe het gewoonlik die mees pikante smaak en is baie lekker saam met die broodstokkies.
Voorverhit die oond tot 200 °C. Haal die deeg uit die yskas en laat staan vir ’n paar minute om effe sag te word. Sny die randjies af en sny die deel dan vertikaal in dun repies tussen die tapenade-stroke. Plaas op ’n bakplaatjie met bakpapier en plaas in die voorverhitte oond vir 5 minute of tot goudbruin. Sit dadelik voor met die geklopte miso-botter.
Hierdie resep kom uit JAN – My Franse Kosverhaal deur Jan Hendrik van der Westhuizen (Struik Lifestyle). Foto’s © Jan Hendrik van der Westhuizen 2016.
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Die Liedjieboer Anton Goosen is terug met ’n storie wat die hart tref. Anton, een…
Die voordele wat ontklottering vir ons inhou, word wyd besing. Om te ontklotter beteken nie…
Dink gou oor hierdie vraag: Moet jy mense sien om hulle te kan hoor? Dan…
Dit was die woorde waarmee glanssjef Bertus Basson die deelnemers aan vanjaar se naelbyt-seisoen…
Hierdie webwerf gebruik koekies.