Preheat oven to 180 ° C.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
1 Line a baking tray with baking paper.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }2 Cream the butter, mutton fat and sugar until light and fluffy. Add the eggs one by one and mix well.
3 Sift the dry ingredients together and add to the butter mixture. Mix thoroughly and allow the dough to rest for 30 minutes in the fridge.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }4 Dust a work surface with flour and roll the dough 2.5 mm thick. Cut circles of 7.5 cm.
5 Place on baking sheet and bake for 10-12 minutes until crisp and a light golden color.
Riaan Grobler, ’n geliefde radio-omroeper by Pretoria FM asook bekende skrywer en sanger, bewys weer…
Bestanddele 45 ml (3 e) olie 4 klein lamskenkels, die sening afgesny 2 wortels,…
Genoeg vir 6. Bestanddele Jy hoef nie die filo te weef nie, jy kan…
Of jy op soek is na ’n kragtige skootrekenaar om meer as een taak mee…
Om ’n matras aan te skaf is een van die duurste beleggings wat jy sal…
Bestanddele 500 ml (2 k) gevriesde bessies 500 ml (2 k) volroom- Griekse jogurt…
Hierdie webwerf gebruik koekies.