Die 5 basiese geure van speserye
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }1 Soet: wonderpeper, kaneel, kassia, neutmuskaat en vanielje.
2 Bitsig: karwysaad, naeltjies, komyn, gemmer, jenewerbessie, liquorice en steranys.
3 Pikant: sumak en tamaryn
4 Skerp/warm/brand: brandrissie, mosterd en peper.
5 Speserye wat ander smake saamvoeg: koljander, vinkelsaad, soet paprika, papawersaad, sesamsaad en borrie. Dié speserye is dikwels die ruggraat van ’n speserymengsel, hoewel hul geure nie sterk na vore kom nie.
Moenie hierdie 5 mites oor olyfolie glo nie: Ingevoerde olyfolie is beter as Suid-Afrikaanse olyfolie…
Gebakte vis in geurige tamatiesous Lees ook: RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti…
Hierdie lekker resep vir tamatiesop is ideaal vir ’n vinnige aandete in die middel van…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Vergelegen Die historiese landgoed, Vergelegen op Somerset-Wes, het…
Vinnige lamskerrie 4 porsies Bestanddele: 1 ui, fyngekap 100 g kerriepasta 1 kg lamsvleis, in…
Julie: Doen dit in die tuin 1. Snoei rose teen einde Julie of…
Hierdie webwerf gebruik koekies.