Nostalgiese spyskaart vir Kersfees deur Vickie de Beer. Bygestaan deur Julia van Marseveen en Jana van Sittert. Foto’s: CRPhotographic.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Oorlaai ’n kuiertafel met die lekkernye wat jy gemaak het: mooi kransbrode, ingemaakte vye en pere, pruimblatjang en ’n lieflike eend-en-lemoenterrien. Rond jou feestafel met ’n verskeidenheid kase af.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Eend-en-lemoenterrien
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Olyfolie-kransbrode
Asemrowende varkrol met vinkel en bloubessiepansous
Brandewynwortels
Heel gebakte blomkool
Fantastiese vye-en-roosmarynkoek
Allerlekkerste suurlemoen-en-amandelkoekies
Hier is nog heerlike Kersspyskaarte:
Lees ook:
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Genoeg vir 4-6 Bestanddele Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…
In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…
“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…
Genoeg vir 4-6. Bestanddele 4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…
Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.