Resep deur Jenny Morris vir Juicy Delicious
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Bestanddele:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
250 ml (1 k) koekmeel, geif
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }125 ml (½ k) suiker
10 ml (2 t) bakpoeier
knippie sout
100 ml botter, gesmelt
125 ml (½ k) warm melk
5 ml (1 t) vanieljegeursel
2 eiers geklop
15 ml (1 e) lemoenskil
600 g pruime, ontpit en gesny, in 1 e heuning
Metode:
Voorverhit oond tot 180 °C
· Plaas meel, suiker, bakpoeier en sout in mengbak en roer saam.
· Klits botter, melk en vanielje saam in ander bak en klits laastens eiers en lemoenskil by.
· Roer meelmengsel met melkmengsel.
· Rangskik pruime aan onderkant van gebotterde pasteibak.
· Skep deeg oor en bak vir 25 tot 30 minute of tot sosatiestokkie skoon uitkom.
· Smelt heuning en botter saam vyf minute voordat die koek gereed is en roer tot gemeng.
· Verwyder koek uit oond en gooi oor warm heuning-botter-mengsel terwyl koek warm is.
Lees ook: Pruim-en-amandel-tert
Kan my kat of hond ook Alzheimersiekte kry? Dis wat jy moet weet oor "canine…
Sodra jy dink jy het al die voorskrifte onder die knie, hoor jy daar is…
Het jy geweet jou baba of peuter moet letterlik leer om sintuiglike inligting te filtreer…
Genoeg vir 6 Bestanddele 625 ml (2½ k) tee-en-vrugtesap 30 ml (2 e) gelatienpoeier…
Buiten vir sy uitsonderlike talent as musikant en liedjieskrywer, is Len Muller ook bekend as…
Hierdie webwerf gebruik koekies.