kategorieë: NaelsSkoonheid

Naeltrend: Swart-en-wit polkakolle

Naeltrend: Swart-en-wit polkakolle deur: Corné Greeff en Suzanne Kotzé. Foto’s: Corné Greeff. Naelkuns: Elana Jooste van BellaMia Nail Specialists

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Hier is wat jy benodig

  • Basislaag
  • Bolaag
  • Swart naellak
  • Wit naellak
  • Naellak-verwyderaar
  • Naelkwassie
  • Naelkunspen
  • Baie geduld 😉

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Stap 1

Maak seker jou naels is mooi skoon. Verf ’n basislagie op jou naels en laat dit behoorlik droog word.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Lees ook: Die vier maklikste naelvoorkomste wat jy self kan kry

Stap 2

Besluit vooraf op watter vingers jy die kolle gaan verf en op watter naels jy die Franse manikuur-styl sal aanwend. Gebruik jou naelkunspen en maak kolle op die naels van jou keuse.

Stap 3

Verf nou die punte van die naels sonder kolle met swart of wit naellak

Stap 4

Neem nou jou kwassie, doop dit in ’n bietjie naellak-verwyderaar en maak seker die lyn is mooi egalig.

Stap 5

Verf nou ’n bolaag daarop en laat dit goed droog word.

Lees ook:

Die vreemdste naelkuns!

Ons ses beste naelverfwenke

Nog oulike idees!

Kyk hierdie video en lees hierdie storie vir nog lekker naelkuns-idees

Deel
Gepubliseer deur
Corné Greeff

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

2 days Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

2 days Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

2 days Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

3 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

3 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.