Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }45 ml (3 e) olyf- of avokado-olie
250 g blokkiesspek
sout en gemaalde swartpeper
125 ml (½ k) koekmeel
1,4 kg beesstert, gesny
2 uie, gekap
500 g pekeluitjies, geskil
2 wortels, geskil en in 3 cm-stukke gesny
2 knoffelhuisies, gekneus
500 ml (2 k) rooiwyn
250 ml (1 k) aftreksel
15 ml (1 e) tamatiepasta
hand vol tiemieblare
2 lourierblare
500 g knopiesampioene
hand vol pietersielie, gekap
1 Braai die spek bros in die verhitte potjie. Haal uit en hou eenkant.
2 Geur die meel na smaak, rol die beesstert in die meel en verbruin in die verhitte olie in dieselfde potjie.
3 Voeg die uie, pekeluitjies, wortels en knoffel by en verbruin. Geur na smaak.
4 Voeg die rooiwyn, aftreksel, tamatiepasta, tiemie en lourierblare by. Bedek en prut vir sowat 3-4 uur tot die vleis sag is, maar nie van die been afval nie.
5 Pak die sampioene en spek bo-op en prut vir nog 15-30 min. tot die sampioene gaar is.
6 Meng die pietersielie deur en sit voor met kapokaartappels.
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Creation het ook pas by die Eat…
Lewer 1 groot koek Bestanddele Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.