Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }45 ml (3 e) olyf- of avokado-olie
15 ml (1 e) vinkelsaad
30 ml (2 e) gedroogde orego
15 ml (1 e) fyn gemaalde komyn
125 ml (½ k) koekmeel
sout en gemaalde swartpeper
1,5 kg ontbeende varknek, in blokke gesny
2 uie, gekap
2 wortels, geskil en in 3 cm-stukke gesny
2 knoffelhuisies, gekneus
410 g-blik heel, geskilde tamaties, fyn gedruk met ’n vurk
500 ml (2 k) aftreksel
1 groen brandrissie, pitte verwyder
en fyn gesny
30 ml (2 e) gekapte jalapeno-rissies
1 lourierblaar
4 groen soetrissies, pitte verwyder en in blokke gesny
4 mielies, in stukkies gesny
2 x 410 g-blik rooi nierbone, gedreineer
hand vol koljanderblare, gekap
1 Meng die helfte van die vinkel, orego en komyn deur die meel en geur na smaak. Rol die vleis in die meel en braai bruin in die verhitte olie in die potjie.
2 Voeg die uie, wortels en knoffel by en braai ook bruin. Geur na smaak.
3 Voeg die tamaties, aftreksel, rissies en lourierblaar by. Bedek en prut vir sowat 2 uur tot die vleis sag is.
4 Pak die groenrissies, dan mielies en laastens die nierbone bo-op, bedek en prut vir 30 min. of tot gaar.
5 Meng die koljanderblare deur en sit voor met nachos en tamatie-en-avokado-salsa.
Lees ook:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Ons wil almal die soort vrou wees wat ’n kamer binnestap en selfvertroue uitstraal. Gebruik…
Soos ‘n mens ouer word, raak dit moeiliker om die sigbare tekens van elke verbygaande…
Gebruik ons resep vir basiese soetkoekies en maak hierdie lieflike karamelspringmielies-en-mout-koekies. Die koekieblik sal nie…
Een keer om die son, volg die lief en leed van een familie oor die…
’n Tornado van drama gaan glo Ruiterbosch, die fiktiewe Kaapse woonbuurt waar Suidooster afspeel, dié…
Hierdie gesonde, smaaklike etes is die ideale uitweg vir almal wie se dae te vol…
Hierdie webwerf gebruik koekies.