Dukes is ‘n fynproewers hamburger resturaunt met kwistige silwer en pers fluweel-dekor. Hulle bedien dalk hamburgers, maar vervelig is dit glad nie. Daar is iets vir almal op die spyskaart, van bees, skaap, volstruis en hoender tot vegetaries. Die burgers se name is baie pret en daar is ‘n keuse van heerlike skyfies, soetaartappelwiggies of slaai. Hulle bak die brode op die perseel. Tot die melkskommels word gemaak deur egte bestanddele te gebruik – geen poeier of stroop nie!
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Vir nagereg is daar verskillende variasies van tuisgebakte soetpastei. Proe gerus hulle Indiana Jones burger (Hoenderfilet met tandoori op ’n bed van groen slaai bedek met eilandvrugte en koljander sambalen en koel komkommer Griekse jogurt) vir slegs R68 en vir nagereg die piesang en toffie pastei van R35. Perfek vir intieme aandetes, of kuier lekker in die agterste buitelugarea onder die feëtjieliggies.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek
Hierdie webwerf gebruik koekies.