Slaaisous
Dieselfde as vir die Franse boontjieslaai. Kry die resep hier
Slaai
• 6-8 ongeskilde pampoenskywe, pitte uitgekrap
• 30 ml (2 e) olyfolie
• sout en gemaalde swartpeper
• ’n groot hand vol slaaiblare, soos radicchio, roket en babaspinasie
• 80 ml (¾ k) dennepitte, liggies gerooster
• 250 ml (1 k) parmesaanskaafsels
1 Voorverhit die oond tot 200 °C.
2 Meng die slaaisousbestanddele en hou eenkant.
3 Pak die pampoenskywe op ’n groot bakplaat. Verf met olie en geur met sout en peper.
4 Rooster vir 30-35 min. tot sag en gekaramelliseer.
5 Pak die skywe op ’n groot bord. Skep die slaaiblare in die sekel van elke skyf.
6 Skep die slaaisous, dennepitte en parmesaan oor en sit voor.
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.