Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }5 groot murgpampoentjies, met ’n groenteskiller of mandoliensnyer in dun repe gesny
5 nektariens, in wiggies gesny
45 ml (3 e) olyfolie
sout en gemaalde swartpeper
50 g parmesaanskaafsels
30 ml (2 e) truffelolie (opsioneel, want dis vrek duur, maar dit maak die slaai spesiaal, kry dit by Woolies)
1 Plaas die murgpampoentjies, nektariens en olyfolie in ’n mengbak en geur met sout en peper.
2 Verhit ’n riffelpan en rooster die murgpampoentjies en nektariens aan albei kante.
3 Pak op ’n mooi opdienbak. Sprinkel die parmesaanskaafsels en truffelolie oor.
Wanneer gevaar met romanse gekombineer word, is ’n boek nie net ’n storie nie, maar…
Die fees word vanjaar van 1 tot 4 Mei gehou. [gallery columns="2" size="medium" ids="151862,151861"]…
Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Hierdie webwerf gebruik koekies.