Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }5 groot murgpampoentjies, met ’n groenteskiller of mandoliensnyer in dun repe gesny
5 nektariens, in wiggies gesny
45 ml (3 e) olyfolie
sout en gemaalde swartpeper
50 g parmesaanskaafsels
30 ml (2 e) truffelolie (opsioneel, want dis vrek duur, maar dit maak die slaai spesiaal, kry dit by Woolies)
1 Plaas die murgpampoentjies, nektariens en olyfolie in ’n mengbak en geur met sout en peper.
2 Verhit ’n riffelpan en rooster die murgpampoentjies en nektariens aan albei kante.
3 Pak op ’n mooi opdienbak. Sprinkel die parmesaanskaafsels en truffelolie oor.
Die nuwe kaaskoek! Ons Suid-Afrikaners hou mos van ’n lekker yskastert. Maar ongelukkig is dit…
Genoeg vir 4-6 Bestanddele Sous 60 ml (¼ k) perskeblatjang 60 ml (¼ k)…
In die wêreld van Suid-Afrikaanse musiek is daar sterre, en dan is daar legendes. Jannie…
“Mens weet nooit, terwyl jy bloed en trane stort soos jy aan ’n produksie werk,…
Genoeg vir 4-6. Bestanddele 4 snye bruinbrood, korsies verwyder 125 ml (½ k)…
Is jou beker half leeg of half vol? Maak seker jy hou daardie metaforiese beker…
Hierdie webwerf gebruik koekies.