1. Sit ’n groot rol boerewors in ’n knyprooster en braai oor matige kole tot gaar.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
2. Meng die afgesnyde pitte van 2 mielies, wat ook oor die kole gerooster is, 200 g babatamaties, middeldeur gesny, 1 baie fyn gekapte rooi ui, 1 avokado, in blokkies gesny, 6-8 klein komkommers (of 1 groot komkommer), in repe gesny, ’n hand vol koljanderblare en ’n hand vol kruisementblare en geur met sout en peper.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }3. Sprinkel 45 ml (3 e) olyfolie en die uitgedrukte sap van 1 lemmetjie of suurlemoen oor die slaai.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
4. Skep die slaai op die gaar worsrol en sit met groot lepels suurroom en ekstra lemmetjiewiggies voor.
Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…
Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…
Genoeg vir 8 Bestanddele Tertdeeg 375 g koekmeel 2,5 ml (½…
In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…
Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi …
Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…
Hierdie webwerf gebruik koekies.