1. Sit ’n groot rol boerewors in ’n knyprooster en braai oor matige kole tot gaar.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
2. Meng die afgesnyde pitte van 2 mielies, wat ook oor die kole gerooster is, 200 g babatamaties, middeldeur gesny, 1 baie fyn gekapte rooi ui, 1 avokado, in blokkies gesny, 6-8 klein komkommers (of 1 groot komkommer), in repe gesny, ’n hand vol koljanderblare en ’n hand vol kruisementblare en geur met sout en peper.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }3. Sprinkel 45 ml (3 e) olyfolie en die uitgedrukte sap van 1 lemmetjie of suurlemoen oor die slaai.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
4. Skep die slaai op die gaar worsrol en sit met groot lepels suurroom en ekstra lemmetjiewiggies voor.
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Creation het ook pas by die Eat…
Lewer 1 groot koek Bestanddele Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.