Deur Vickie de Beer. Foto’s: Charles Russel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Genoeg vir 20 klein meringue-soentjies of 12 meringue-rosies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Ingredients
- 4 eierwitte
- 225 g witsuiker
Instructions
- Voorverhit die oond tot 110 °C. Voer ’n bakplaat met bakpapier uit.
- Meng die eierwitte en suiker in ’n groot glasbak wat knus oor ’n kastrol pas.
- Maak die kastrol halfvol water en laat borrelend kook. Roer die eierwitte en suiker oor die warm water tot dit warm is.
- Voel deurentyd met jou vinger dat die mengsel nie kokend word nie.
- Haal van die hitte af en klop met ’n elektriese menger of klitser tot die eierwitte dik en wit is en punte maak.
- Skep in ’n spuitsak met ’n gladde punt en spuit puntjies, of spuit roosvorms met ’n roospunt.
- Bak vir 15 min. Skakel die oond af en laat vir ’n uur verder uitdroog.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Deur Christa Swanepoel Dis ’n diep hartseer wat menige vrou ervaar. Elke maand, vir twee…
Hierdie korslose hamquiches smaak heerlik én is laekoolhidraat!
Hier is ’n paar doeltreffende idees om plante gesond, mooi en goed gestruktureer te laat…
Berei jouself voor vir ’n lekkerlag-saamkuiersessie tydens die vierde seisoen van kykNET se vermaaklike Kyk…
Die vlieg is seker een van die mees onwelkome kuiergaste. In Suid-Afrikaners word vliegplae deur…
Aan die stuur van die Radisson RED Waterfront se opwindende kulinêre toneel is Uitvoerende Sjef…
Hierdie webwerf gebruik koekies.