kategorieë: English recipes

Meringue kisses

Serves 20

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

• 4 egg whites
• 200 g caster sugar

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Orange ganache:

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

• 100g dark chocolate
• 60 ml (¼ c) cream
• 30 ml (2 tbsp.) orange liqueur

Preheat the oven to a low heat. Line a baking tray with baking paper.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

1 MERINGUE: Beat the egg whites until stiff peaks form. Add the sugar a little at a time and constantly beat until it is thick and shiny.

2 Spoon into a piping bag fitted with a 1cm nozzle and spray in small circles on a prepared baking sheet. Dry in the oven  for 4-6 hours.

3 Ganache: Melt the chocolate, cream and liqueur together in a small saucepan. Let cool slightly.

4 Spread one side of a meringue with the ganache and paste another meringue to it. Serve with espresso.

Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje

Onlangse plasings

Geroosterde pampoenskywe met tiemie-en-parmesaan-granola

Granola is deesdae nie net meer vir ontbyt bedoel nie. Hierdie krakerige kombinasie van sade…

2 days Gelede

‘The Mommy Club: Van die Hoofstad’: Ontmoet die glansryke vroue van die splinternuwe werklikheidsreeks

Showmax het pas die amptelike lokprent vir The Mommy Club: Van die Hoofstad, vrygestel. Dis…

2 days Gelede

Appel-peer-en-karamel-tert

Genoeg vir 8       Bestanddele   Tertdeeg 375 g koekmeel  2,5 ml (½…

2 days Gelede

‘Kokkedoor Vuur & Vlam’: Klein vissies kelder een span en laat ’n ander span juig!

In die derde episode van kykNET se skitterende Kokkedoor Vuur & Vlam-reeks moes die deelnemers…

3 days Gelede

Suid-Afrika skitter by Louvre Abu Dhabi

Deur Maryke Roberts. Foto's: Maryke Roberst en verskaf/Departement Kultuur en Toerisme, Abu Dhabi    …

3 days Gelede

Hoe om brandrissie-olie te maak

Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.