kategorieë: English recipes

Meringue kisses

Serves 20

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

• 4 egg whites
• 200 g caster sugar

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Orange ganache:

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

• 100g dark chocolate
• 60 ml (¼ c) cream
• 30 ml (2 tbsp.) orange liqueur

Preheat the oven to a low heat. Line a baking tray with baking paper.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

1 MERINGUE: Beat the egg whites until stiff peaks form. Add the sugar a little at a time and constantly beat until it is thick and shiny.

2 Spoon into a piping bag fitted with a 1cm nozzle and spray in small circles on a prepared baking sheet. Dry in the oven  for 4-6 hours.

3 Ganache: Melt the chocolate, cream and liqueur together in a small saucepan. Let cool slightly.

4 Spread one side of a meringue with the ganache and paste another meringue to it. Serve with espresso.

Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje

Onlangse plasings

Hier’s die spelers van ‘Die Brug’ se nuwe seisoen – en die spanning loop reeds hoog!

Die wag is verby en die aap is amptelik uit die mou!  Die brug seisoen 2…

13 hours Gelede

Afrikaans vier 100 jaar! Hier’s 10 feite oor ons mooi taal

Afrikaans is 'n unieke taal met 'n ryk geskiedenis en kultuur, hier is ’n paar…

17 hours Gelede

Kom verwyl die ure op dié bekende stoep

Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en Lucy Markewicz     Die bekroonde wynplaas, Vriesenhof,…

22 hours Gelede

Sitruskolwyntjies vir Moedersdag

Avokado-olie wat geen teenvetsure bevat nie en cholesterolvry is, is die ideale olie om in…

22 hours Gelede

‘Op Skou’: Nege goed wat jy moet weet van mense en hul honde-passie 

Ja, die mens se beste vriend beskik oor die vermoë om vinniger as blits tussen…

2 days Gelede

Geurige kaassous

Maak 1,6 liter Bestanddele   110 ml (1⁄3 k + 2 e) botter 75 ml…

2 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.