Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
2 pakkies tennisbeskuitjies, grof gekrummel 500 g (2 houers) mascarponekaas 500 ml (2 houers) room 125 ml (½ k) strooisuiker 1 vanieljepeul, gehalveer deur die lengte (opsioneel) 250 ml (1 k) aarbei coulis (sous) of 250 ml (1 k) vars aarbeie, gesny en sag gekook in 125 ml (½ k) appel-of aarbeisap en dan fyngemaak in ’n voedselverwerker of met ’n vurk 500 g vars aarbeie, gehalveer 250 g verskeidenheid vars bessies of nog aarbeie
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Metode
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Pak die helfte van die beskuitjies onder in ’n 2 L-glasbak. Klop die mascarpone, room en strooisuiker saam tot glad en dik met ’n elektriese klitser. Krap die vanieljesaadjies van die peul af en meng deur die mascarponemengsel. Skep een lagie oor die beskuitjies maar nie alles nie. Skep ’n lagie van die aarbei coulis oor gevolg deur ’n laag vars aarbeie. Herhaal die lae. Skep die laaste van die mascarponemengsel bo-op en tooi met bessies.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Die kern van hierdie tradisie is die kuns daarvan om so te bak dat eenvoudige…
In die wêreld van televisie en teater is die rol van die skurk…
Genoeg vir 8 Bestanddele 625 ml (2½ k) koekmeel 125 ml (½ k)…
Mev. Sannie Bosman van Pretoria was in Mei, 2005 ons Teetydtreffer-wenner vir haar lekker vinnige…
Die Liedjieboer Anton Goosen is terug met ’n storie wat die hart tref. Anton, een…
Die voordele wat ontklottering vir ons inhou, word wyd besing. Om te ontklotter beteken nie…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar