Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
2 pakkies tennisbeskuitjies, grof gekrummel 500 g (2 houers) mascarponekaas 500 ml (2 houers) room 125 ml (½ k) strooisuiker 1 vanieljepeul, gehalveer deur die lengte (opsioneel) 250 ml (1 k) aarbei coulis (sous) of 250 ml (1 k) vars aarbeie, gesny en sag gekook in 125 ml (½ k) appel-of aarbeisap en dan fyngemaak in ’n voedselverwerker of met ’n vurk 500 g vars aarbeie, gehalveer 250 g verskeidenheid vars bessies of nog aarbeie
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Metode
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Pak die helfte van die beskuitjies onder in ’n 2 L-glasbak. Klop die mascarpone, room en strooisuiker saam tot glad en dik met ’n elektriese klitser. Krap die vanieljesaadjies van die peul af en meng deur die mascarponemengsel. Skep een lagie oor die beskuitjies maar nie alles nie. Skep ’n lagie van die aarbei coulis oor gevolg deur ’n laag vars aarbeie. Herhaal die lae. Skep die laaste van die mascarponemengsel bo-op en tooi met bessies.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar