Ingredients
- 30 ml (2 e) olyfolie
- 500 g kruisskryf (rump steak)
- sout en gemaalde swartpeper
- 1 x 400 g-blik Mexikaans gegeurde tamatie
- 1 x 400 g-blik cannelini-bone, gedreineer
- 1 avokado, in blokkies gesny
- 1 rooi ui, in blokkies gesny
- 2 vars tamaties, in blokkies gesny
- 250 ml (1 k) mieliepitte, gaar
- hand vol koljanderblare, gekap
- hand vol gemengde kruieblare
- 6 volgraan-wraps
Instructions
- Verhit die olie in ’n braaipan en braai die steak daarin tot goudbruin en gaar. Geur met sout en peper. Laat rus vir 10 min. en sny in dun repies.
- Kook die geblikte tamaties vir 10 min. in ’n kastrol. Voeg die bone by en hou eenkant.
- Meng die avokado, ui en vars tamaties en geur met sout en peper.
- Verhit die wraps volgens die aanwysings op die verpakking en pak alles saam uit op ’n groot skinkbord. Laat elkeen sy eie wrap vul.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
MSI is opgewonde om ons eksklusiewe vakansieverkope aan te kondig, wat van 10 Desember tot…
Die lewe is te kort om al jou eie foute te maak. Leer by ander…
Los jy jou potjies se deksels oop of staan jou skoonheidsprodukte in die son? Dan…
Maak hierdie maklike gemmerbier - dit bevat nie gis nie! Dis die heerlikste afkoel-drankie.
Vonkelwyn is ryk aan geskiedenis Die tradisie om met vonkelwyn iets te vier word histories…
Met hierdie wenke sal jy soggens die spreekwoordelike gousblom eerder as die molshoop wees, al…
Hierdie webwerf gebruik koekies.