Ingredients
- 30 ml (2 e) olyfolie
- 500 g kruisskryf (rump steak)
- sout en gemaalde swartpeper
- 1 x 400 g-blik Mexikaans gegeurde tamatie
- 1 x 400 g-blik cannelini-bone, gedreineer
- 1 avokado, in blokkies gesny
- 1 rooi ui, in blokkies gesny
- 2 vars tamaties, in blokkies gesny
- 250 ml (1 k) mieliepitte, gaar
- hand vol koljanderblare, gekap
- hand vol gemengde kruieblare
- 6 volgraan-wraps
Instructions
- Verhit die olie in ’n braaipan en braai die steak daarin tot goudbruin en gaar. Geur met sout en peper. Laat rus vir 10 min. en sny in dun repies.
- Kook die geblikte tamaties vir 10 min. in ’n kastrol. Voeg die bone by en hou eenkant.
- Meng die avokado, ui en vars tamaties en geur met sout en peper.
- Verhit die wraps volgens die aanwysings op die verpakking en pak alles saam uit op ’n groot skinkbord. Laat elkeen sy eie wrap vul.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Suzette en Skye: Sielsmaats met die liefde saamgesnoer Suzette van der Merwe…
Vanjaar se kortlys, wat van dié jaar se gemoedstoestande en gesprekke opsom, is deur OUP…
Goeie kommunikasie in ’n verhouding laat die liefde blom. Maar soms eindig verskille in ’n…
Deur Rediscover Dairy Voorbereidingstyd: 5 minute Gaarmaaktyd: 20 minute Bedien: 4 porsies Porsiegrootte: 300…
Riaan Grobler, ’n geliefde radio-omroeper by Pretoria FM asook bekende skrywer en sanger, bewys weer…
Bestanddele 45 ml (3 e) olie 4 klein lamskenkels, die sening afgesny 2 wortels,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.