Ingredients
- 30 ml (2 e) olyfolie
- 500 g kruisskryf (rump steak)
- sout en gemaalde swartpeper
- 1 x 400 g-blik Mexikaans gegeurde tamatie
- 1 x 400 g-blik cannelini-bone, gedreineer
- 1 avokado, in blokkies gesny
- 1 rooi ui, in blokkies gesny
- 2 vars tamaties, in blokkies gesny
- 250 ml (1 k) mieliepitte, gaar
- hand vol koljanderblare, gekap
- hand vol gemengde kruieblare
- 6 volgraan-wraps
Instructions
- Verhit die olie in ’n braaipan en braai die steak daarin tot goudbruin en gaar. Geur met sout en peper. Laat rus vir 10 min. en sny in dun repies.
- Kook die geblikte tamaties vir 10 min. in ’n kastrol. Voeg die bone by en hou eenkant.
- Meng die avokado, ui en vars tamaties en geur met sout en peper.
- Verhit die wraps volgens die aanwysings op die verpakking en pak alles saam uit op ’n groot skinkbord. Laat elkeen sy eie wrap vul.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Showmax se gewilde werklikheidsreeks, The Mommy Club: Van die Hoofstad bied ’n vars, maar soms…
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts Creation het ook pas by die Eat…
Lewer 1 groot koek Bestanddele Karamel met sout 200 g suiker 60 ml…
Die 22ste Suidoosterfees word ingelui deur ’n indrukwekkende konsert van populêre en klassieke musiek. Anna…
Hooffoto: Stavros Cassapis Sedert die eerste episode van Niggies op kykNET uitgesaai is, het…
Adri Joubert was vir twee dekades die koel, kalm, gerusstellende gesig en stem van die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.