Ingredients
- 30 ml (2 e) olyfolie
- 500 g kruisskryf (rump steak)
- sout en gemaalde swartpeper
- 1 x 400 g-blik Mexikaans gegeurde tamatie
- 1 x 400 g-blik cannelini-bone, gedreineer
- 1 avokado, in blokkies gesny
- 1 rooi ui, in blokkies gesny
- 2 vars tamaties, in blokkies gesny
- 250 ml (1 k) mieliepitte, gaar
- hand vol koljanderblare, gekap
- hand vol gemengde kruieblare
- 6 volgraan-wraps
Instructions
- Verhit die olie in ’n braaipan en braai die steak daarin tot goudbruin en gaar. Geur met sout en peper. Laat rus vir 10 min. en sny in dun repies.
- Kook die geblikte tamaties vir 10 min. in ’n kastrol. Voeg die bone by en hou eenkant.
- Meng die avokado, ui en vars tamaties en geur met sout en peper.
- Verhit die wraps volgens die aanwysings op die verpakking en pak alles saam uit op ’n groot skinkbord. Laat elkeen sy eie wrap vul.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Hoekom dop studente? Of eintlik belangriker: wat laat hulle slaag? Genoeg breinselle en baie ure…
Beste, maklikste sjokoladekoek! Maak 1 groot of 2 middelslagkoeke Bestanddele 500…
Genoeg vir 5 stafies. Bestanddele 2 velle ryspapier 125 ml (½ k) heuning…
Baie van ons het verlede jaar ‘n klomp lesse geleer het, maar dit beteken nie…
Koop 12 goeie varkworsies en druk die vleis uit die derms vir vinnige frikkadelle. …
Wanneer jou selfvertroue wankel en jy jou glans verloor, kan ’n bietjie hulp van kundiges…
Hierdie webwerf gebruik koekies.