Dr Willie Visser, hoof van Dermatologie by die Universiteit van Stellenbosch, verduidelik die belangrikheid van vitamiene en anti-oksidante vir ons vel:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Anti-oksidante is vitamiene wat die gevaarlike suurstofradikale wat deur UV-lig en omgewingsbesoedeling veroorsaak word, neutraliseer. Dit beskerm ons teen die newe-effekte van UV-strale, soos sonskade en veroudering van die vel. Die beste manier om ’n hoë konsentrasie hiervan in te kry, is deur dit op die vel aan te wend. Daar is tans talle produkte op die mark wat vitamien C en E bevat, hoewel die belangrikste vorm van beskerming, sonbeskerming is. Dit help nie jy fokus op anti-oksidante, maar gebruik nie sonblok nie.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Iewers op ’n eiland met ’n toring staan nog ’n skatkis wat R1 miljoen kontant…
Maak 30 koekies • 500 ml (2 k) koekmeel • 80 ml (1⁄3 k) kakao…
Geurige tamatie-en-wors-gebak. Resep deur Vickie de Beer Lees ook: Geurige worsies met sampioene en…
Vir hierdie heerlike gebakte Carbonara druk jy die blokkies mozzarella tussen die pennepasta in! Resep…
Ribollita is ’n Toskaanse sopbredie. Dit word soos ’n sop gemaak maar is so lekker…
Kaas-en-Marmite-mosbolletjiebrood deur Vickie de Beer. Foto: Lindy Kriek
Hierdie webwerf gebruik koekies.